HerNews.gr
Ελλάδα

Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του βρέφους – Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους από την Άρτα, που έχασε τη ζωή του, όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητό του.

Τραγική φιγούρα η 27χρονη μητέρα του, η οποία έχει δηλώσει πως είναι στο πλάι του συζύγου της ενώ ο 37χρονος κατέρρευσε, ξεσπώντας σε λυγμούς, μόλις είδε το φέρετρο με το κοριτσάκι του.
Εκεί συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στο βρέφος, το οποίο βρήκε τραγικό και μαρτυρικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο που το ξέχασε ο πατέρας του.

Έξω από την εκκλησία δεν υπάρχουν στεφάνια αλλά μια φωτογραφία με το βρέφος, χαμογελαστό, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που θα του χάριζαν. Γύρω από τη φωτογραφία του αδικοχαμένου βρέφους έχουν τοποθετηθεί ροζ μπουμπουνιέρες ενώ στο πλάι υπάρχει ενα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Δίπλα στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες και τα γλυκά έχει τοποθετηθεί ένας σταυρός από λευκά λουλούδια από την οικογένεια του βρέφους ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που έστειλαν στεφάνια.

Ελεύθερος ο πατέρας στην Άρτα για την απολογία του

Στο μεταξύ χθες το πρωί ο 37χρονος Κώστας Ζαχάρης, πέρασε την πόρτα του ανακριτή Άρτας όπου απολογήθηκε για περίπου δύο ώρες, για την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Στο δικαστικό μέγαρο εκτός από τους αστυνομικούς που τον μετέφεραν δεν υπήρξε κάποιο άλλο συγγενικό του πρόσωπο.

Ο ανακριτής με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο πατέρα απο την Άρτα, ο οποίος φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό ότι «σταμάτησε να λειτουργεί το μυαλό του».

Εξερχόμενος ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ώρες με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει από πνευμονικό οίδημα, τον περίμεναν κάποιοι συνάδελφοι του, λέγοντας του κουβέντες υποστηρικτικές.

«Είναι ψυχούλα, τον αγαπώ» – Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας

Συνάδελφος του πατέρα και φίλη του ζευγαριού μίλησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους και το πόσο υπέροχοι γονείς είναι.

«Στηρίζει τον Κώστα, τον αγαπάει η Μαρία. Τον είπε «ψυχούλα», γιατί τον αποκαλούσα κι εγώ, ψυχούλα. »Είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ” μου είπε και τα ίδια είπε κι ο Κώστας. Απομένει να ολοκληρωθεί αυτό το δράμα αύριο και να δούμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί τους» είπε η φίλη του ζευγαριού από την Άρτα.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Άρτα: «Πριν ακόμα καλωσορίσουμε έναν ανθρωπάκο στη ζωή μας, τον αποχαιρετάμε» – Τι είπε η γυναίκα που θα βάφτιζε το 5,5 μηνών βρέφος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σούπερ μάρκετ: Νέοι κανόνες στην αναγραφή τιμών και ποσοτήτων προϊόντων στα ράφια

HerNews ka

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον δολοφόνο: «Σαν να αφαίρεσε δύο ζωές, δεν θα ξαναδεί το παιδί»

HerNews ka

Έμεινε από ρεύμα και πάλι το Intercity – «Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε»

HerNews ka