HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Έχει να δει τα παιδιά της πάνω από ένα χρόνο – Σταμάτησαν να της απαντούν στα μηνύματα

Η Britney Spears δεν έχει δει τους έφηβους γιους της εδώ και «πάνω από ένα χρόνο» μετά τις δημόσιες διαφωνίες τους για τη συμπεριφορά της στα social media.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού [2022], οι εντάσεις έγιναν τόσο άσχημες που τα αγόρια δεν απαντούσαν καν στα μηνύματα της. Και ήταν έξαλλη», ισχυρίστηκε η παραγωγός του TMZ Katie Hayes στο ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom».

Μια πηγή επιβεβαιώνει στο Page Six ότι η τελευταία φορά που η Britney Spears είδε τους γιους της ήταν «στις αρχές του 2022»  πριν από τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι.

Η σχέση της Britney Spears με τους γιους της βρισκόταν σε ρήξη για ένα διάστημα προτού τελικά φτάσει στα άκρα τον Αύγουστο του 2022, αφού ο Jayden επέκρινε δημόσια τις δεξιότητές της ως γονέα.

«Νομίζω ότι η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει προσοχή και να μας δείξει ίση αγάπη. Δεν νομίζω ότι έδειξε αρκετά στον Πρέστον και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό», είπε τότε ο Τζέιντεν στην Daily Mail.

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, Kevin Federline, η τάση της Spears να επιδεικνύει το γυμνό της σώμα στο διαδίκτυο δεν βοήθησε τα πράγματα.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: «Κοίτα, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί». Αλλά αυτό δεν αφαιρεί από το γεγονός ότι τους ενοχλει», είπε στη Daily Mail . “Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Αμέσως μετά, η Britney Spears είπε ότι λυπήθηκε όταν άκουσε τον τρόπο που ο Jayden μίλησε για εκείνη στον Τύπο.

«Με λυπεί βαθύτατα που γνωρίζω την κατακραυγή του [Τζέιντεν] που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα… και ίσως μια μέρα μπορέσουμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσουμε για αυτό ανοιχτά» έγραψε η Spears σε μια μακροσκελή  ανάρτηση στο Instagram  τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αφού η τραγουδίστρια δημοσίευσε πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στόχευαν τους γιους της, ο πρώην σύζυγος της Federline, ο οποίος φέρεται να λαμβάνει 20.000 δολάρια το μήνα σε παιδική υποστήριξη από την πρώην του – δημοσίευσε βίντεο με την Spears να φωνάζει στους γιους της , τα οποία τραβήχτηκαν εν αγνοία της.

Ωστόσο, τώρα που έχει περάσει ο καιρός, φαίνεται ότι η αποξενωμένη οικογένεια μπορεί να είναι έτοιμη να αφήσει το δράμα στο παρελθόν.

«Πρόσφατα, υπήρξαν περιστασιακά μηνύματα μεταξύ της Britney και των παιδιών της, οπότε ίσως ο πάγος ξεπαγώνει λίγο», ισχυρίστηκε ο Charles Latibeaudiere του TMZ.

«Αγαπούν τη μητέρα τους και ελπίζουν ότι η σχέση θα βελτιωθεί στο μέλλον, ώστε όλοι να είναι άνετα, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτή είναι μια δυναμική που δεν φαίνεται να υπάρχει», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Salma Hayek: «Τα παιδιά μου είναι ταπεινά. Δεν ξέρω πώς το έκανα»

HerNewskl

Τουρκία: Θρήνος δίχως τέλος – Πάνω από 50.000 νεκρούς «βλέπει» ο Ευθύμιος Λέκκας

Her News b

Πάμελα Άντερσον: «Γελάω με τον εαυτό μου όταν κοιτάζομαι τον καθρέφτη»

HerNews ka