HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζέιν Φόντα: Αποκάλυψε ότι έχει δει τον Μάικλ Τζάκσον γυμνό

Η Τζέιν Φόντα σόκαρε τον Άντι Κόεν στο «Watch What Happens Live» τη Δευτέρα, όταν αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ότι κάποτε είδε τον Μάικλ Τζάκσον …….όπως τον γέννησε η μαμά του.

«Ήρθε και με επισκέφτηκε όταν γυρίζαμε το «On Golden Pond» και είχα ένα μικρό εξοχικό ακριβώς πάνω στη λίμνη, και ήταν μια όμορφη νύχτα με φεγγάρι», εξήγησε η Τζέιν Φόντα, η οποία γύρισε την ταινία το 1980 όταν ο Τζάκσον ήταν 22 ετών. χρονών.

«Και είπατε, «Ας κολυμπήσουμε γυμνοί», απάντησε ο Κοέν. «Όχι, εκείνος το έκανε!» διόρθωσε η Τζέιν τον οικοδεσπότη.

«Ήταν αδύνατος» θυμήθηκε εκείνη. «Δεν πρόκειται να ρωτήσω τίποτα άλλο για αυτό γιατί θέλω να σέβομαι τον Μάικλ», απάντησε ο Κοέν.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποτε ένας σκηνοθέτης ήθελε να κοιμηθεί μαζί της. «Λοιπόν, ήθελε να πάει για ύπνο μαζί μου γιατί είπε ότι ο χαρακτήρας μου στο «Joy House» του 1964 έπρεπε να έχει οργασμό στην ταινία και έπρεπε να δει πώς ήταν οι οργασμοί μου», αποκάλυψε.

Η Φόντα ποτέ δεν απέφυγε τα οικεία μυστικά της, αφού προηγουμένως είχε παραδεχτεί ότι έβλεπε τη σεξουαλική της ζωή να βελτιώνεται με την ηλικία.

«Οι γυναίκες, νομίζω, τείνουν να γίνονται καλύτερες επειδή χάνουν τον φόβο τους να πουν αυτό που χρειάζονται», είπε τον περασμένο Ιούλιο.

«Χάνουμε πάρα πολύ χρόνο μη θέλοντας να πούμε: «Περίμενε ένα λεπτό, κράτα το, κράτα το, όχι, όχι, όχι. Σιγά σιγά, και λίγο προς τα αριστερά ». Δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Αλλά όταν μεγαλώνουμε, είναι σαν: «Όχι, ξέρω τι θέλω. Δώσε μου αυτό που θέλω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα – «Σας παρακαλώ πολύ παιδιά»

HerNews ka

Ντόρα Μπακογιάννη: Όσα της είπε ο Δημήτρης Κουφοντίνας για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη σοκάρουν

HerNews ka

Σόφη Ζαννίνου: “Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν με μπικίνι”

Her News b