HerNews.gr
Beauty

Highlighter: Σε περιοχές του προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί;

Highlighter

Η τάση του highlighter έχει κατακτήσει τον κόσμο του μακιγιάζ και έχει γίνει αγαπημένο εργαλείο για τη δημιουργία ενός λαμπερού και φωτεινού αποτελέσματος στην επιδερμίδα.

Highlighter

Με τη βοήθεια του, μπορούμε να δώσουμε ένα φυσικό αλλά έντονο φως στα σημεία του προσώπου που θέλουμε να αναδείξουμε, προσθέτοντας έναν αέρινο αποχρωματισμό και μια υγιή λάμψη.

Highlighter: Σε περιοχές του προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί;

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι υψηλές θερμοκρασίες και ο έντονος ήλιος μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Οι λαμπερές υφές και οι ανάλαφρες αποχρώσεις του μακιγιάζ μπορούν να αντισταθμίσουν αυτήν την εντύπωση και να δώσουν στο πρόσωπο ένα αναζωογονημένο και φρέσκο αποτέλεσμα.

Με την εφαρμογή του highlighter στα ζυγωματικά, το κύριο κέντρο της μάσκαρα στις βλεφαρίδες και τον ανάλαφρο χρωματισμό στα χείλη, η επιδερμίδα ανανεώνεται και αποκτά μια υγιή και λαμπερή όψη.

Το συγκεκριμένο προϊόν  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μορρφές, όπως σκόνη, κρέμα, υγρό ή μορφή στικ, και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου για να δημιουργήσει επιθυμητά αποτελέσματα. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές για την εφαρμογή του highlighter είναι:

  1. Ζυγωματικά: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα highlighter στην κορυφή των ζυγωματικών για να δώσετε ένα αψεγάδιαστο φως και να αναδείξετε τη δομή του προσώπου σας.
  2. Εσωτερική γωνία των ματιών: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών για να φωτίσετε το βλέμμα και να το κάνετε να φαίνεται πιο ξεκούραστο και ανοιχτό.
  3. Κορυφή του μύτης: Εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή highlighter στην κορυφή του μύτης για να δώσετε μια λάμψη και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πιο λεπτής και ανάλαφρης μύτης.
  4. Άνω αντίχειλο: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα highlighter στο άνω αντίχειλο για να τονίσετε το φυσικό σας φιλί και να δώσετε ένα απαλό φως στα χείλη σας.

Δούκισσα Νομικού: Το κομψό μανικιούρ που υιοθέτησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Glass Skin: Το απόλυτο Tik Tok trend που δείχνει το δέρμα πιο λαμπερό από ποτέ

HerNews ka

Ξεχάστε τη ρινοπλαστική: Με αυτές τις ασκήσεις θα αναδιαμορφώσετε φυσικά τη μύτη σας στο σπίτι

HerNews ka

Jennifer Lopez: Έκανε την αλλαγή στα μαλλιά της που τόσο καιρό περιμέναμε!

HerNewskl