HerNews.gr
Beauty

Glass Skin: Το απόλυτο Tik Tok trend που δείχνει το δέρμα πιο λαμπερό από ποτέ

Το glass skin είναι μια τάση που έχει τις ρίζες του στην τεχνική skincare της Κορέας για την περιποίηση της επιδερμίδας.

 Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ για να επιτύχετε την εμφάνιση. Το κάνουν πολλοί TikTokers τον τελευταίο καιρό.

Όλα αυτά οφείλονται εν μέρει στη σταρ του TikTok, Erika Titus, η οποία μοιράστηκε την τεχνική glass skin της τον Ιούνιο, ωθώντας πολλούς περισσότερους χρήστες της εφαρμογής να το δοκιμάσουν μόνοι τους.

@erikatitusmy “glass skin” base routine 🙂

♬ original sound – Erika

«Αυτό είναι το είδος της λάμψης που ονειρεύομαι τη νύχτα! Αυτό δεν είναι καν λάμψη… είναι κυριολεκτικά γυάλινο δέρμα», είπε η TikToker Jawaria Khalid.

Δεδομένου ότι η ιδέα πίσω από την αρχική τεχνική περιποίησης της επιδερμίδας είναι να χρησιμοποιήσετε ελαφριά προϊόντα για να χτίσετε την ενυδάτωση και να δημιουργήσετε μια λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα, είναι λογικό η διαδικασία μακιγιάζ να μην είναι και τόσο διαφορετική.

Η Erika ξεκινάει με μια ενυδατική κρέμα με SPF30 και έπειτα χρησιμοποιεί το Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray.

Αντί για foundation, επιλέγει το Dr Jart Cicapair που διορθώνει το χρώμα, το οποίο εφαρμόζει στο δέρμα της (αν και να γνωρίζετε: αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για όλους τους τόνους δέρματος).

Για το concealer, βάζει μερικές μικρές κουκκίδες Tarte Shape Tape κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και το πηγούνι.

Προσθέτει ότι χρησιμοποιεί το concealer True Skin Serum της Ilia για «οποιεσδήποτε άλλες προβληματικές ή κόκκινες περιοχές» και τα μπλεντάρει με τα δάχτυλά της.

Ολοκληρώνει με ελάχιστο υγρό contour από Charlotte Tilbury και επίσης υγρό ρουζ από Rare Beauty.

Φυσικά, οποιοσδήποτε με λιπαρό δέρμα μπορεί να πυροδοτηθεί λίγο από το glass skin look το οποίο γενικά δεν απαιτεί πούδρα και πραγματικά οδηγεί σε αυτή τη γυαλιστερή εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Hailey Bieber ανέδειξε το πιο φυσικό μακιγιάζ της σεζόν!

HerNewskl

Πάμελα Άντερσον: Εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

HerNews ka

Ευαγγελία Αραβανή: Έκανε το πιο τέλειο wet look που έχουμε δει

HerNewskl