HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Το κομψό μανικιούρ που υιοθέτησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις εντυπωσιακές παρουσίες που θα κερδίσουν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023.

Η επιλογή της Δούκισσας Νομικού για ένα κλασικό, παστέλ ροζ μανικιούρ αποδεικνύει ότι η αξία του διαχρονικού στυλ δεν πρέπει να παραγνωρίζεται. Μπορεί να υπάρχουν νέες τάσεις στα μανικιούρ, όπως τα ιριδίζοντα νύχια που κυριαρχούν στο TikTok, αλλά ένα απαλό παστέλ χρώμα σε οπακ υφή πάντα δίνει μια κομψή και κλασική εμφάνιση.

Δούκισσα Νομικού

Η ροζ απόχρωση, ειδικά, ανήκει στην τάση του “barbiecore”, που έχει επικρατήσει στα προωθητικά βίντεο και τις φωτογραφίες για την ταινία με το ροζ χρώμα να γίνεται κυρίαρχο και στις Εβδομάδες Μόδας.

Η τάση του ροζ συνεχίζει να είναι δυναμική και το 2023, αλλά αυτή τη φορά εκτείνεται και στα νύχια. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε μια γλυκιά και θηλυκή πινελιά στο στιλ σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες αποχρώσεις ροζ, από απαλές αποχρώσεις μέχρι έντονα ροζ, ανάλογα με την προτίμησή σας και το συνολικό στυλ που θέλετε να προβάλλετε.

Για να επιττύχετε του ίδιου εντυπωσιακού μανικιούρ όπως η Δούκισσα Νομικού, μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα.

Πρώτα απ’ όλα, ετοιμάστε τα νύχια σας, καθαρίζοντάς τα και περιποιούμενα τα περιττά δέρματα γύρω από τα νύχια. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια βάση νυχιών για να προστατεύσετε τα νύχια σας και να δημιουργήσετε μια ομαλή επιφάνεια.

Για το ροζ μανικιούρ, επιλέξτε ένα απαλό ροζ βερνίκι νυχιών σε οπακ υφή. Ξεκινήστε από τη βάση των νυχιών και εφαρμόστε το βερνίκι με ομοιόμορφες κινήσεις προς την άκρη των νυχιών. Αφήστε το να στεγνώσει καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Για να προσθέσετε μια πινελιά λάμψης, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα διαφανές top coat πάνω από το ροζ βερνίκι νυχιών. Αυτό θα προσθέσει λάμψη και θα προστατεύσει το μανικιούρ σας από γρατζουνιές και φθορές.Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού: Βρέθηκε στις Κάννες και έκλεψε την παράσταση με φόρεμα από Celia Kritharioti

Νεότερα Άρθρα

Liquid bob: Το πιο μοντέρνο κούρεμα για τη γιορτή των Ερωτευμένων!

HerNewskl

Ριζική – Ηλεκτρική αποτρίχωση για όσες τρίχες δεν φεύγουν με το Laser

Her News

Hailey Bieber: Aποχωρήστηκε τα glazed donut και δημιούργησε μια νέα τάση στο μανικιούρ

HerNewskl