HerNews.gr
Διεθνή

Μαντλίν ΜακΚαν: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Συναγερμός στην Πορτογαλία, σκάβουν σε παραλία

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν, καθώς οι ντετέκτιβ που ερευνούν την εξαφάνισή της απέκλεισαν σήμερα μια απομακρυσμένη παραλία του Αλγκάρβε, ενώ τέθηκε σε ισχύ ακόμη και η απαγόρευση πτήσεων πάνω από τη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς αναζητούν ίχνη του εξαφανισμένου παιδιού.

Συγκεκριμένα, δύτες της αστυνομίας εθεάθησαν να μπαίνουν στο νερό νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ ένα σκάφος της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται από το πρωί εκεί, περιφρουρώντας την περιοχή των ερευνών.

Η πρώτη μεγάλη έρευνα για την Μαντλίν Μακάν εδώ και χρόνια

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη έρευνα για τη Μαντλίν εδώ και εννέα χρόνια, μια έρευνα που γίνεται αφότου η γερμανική αστυνομία βρήκε φωτογραφίες -του κύριου υπόπτου Κρίστιαν Μπρούκνερ- που απεικονίζουν τον «μικρό παράδεισό του», όπως ο ίδιος το αποκαλούσε, στην εν λόγω περιοχή της Πορτογαλίας.

Οι δρόμοι που οδηγούν στην εν λόγω περιοχή έχουν σφραγιστεί ήδη από χθες, ώστε κανείς να μην έχει πρόσβαση στην περιοχή αυτή που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το αυτοκίνητο από το θέρετρο από το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η μικρή Μαντλίν πριν από 16 χρόνια.

Πέρα από τους δύτες που ερευνούν το νερό, ντεντέκτιβ της πορτογαλικής αστυνομίας θα ερευνήσουν όλη τη θαμνώδη περιοχή.

Πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή καθώς όπως τονίζουν από την πορτογαλική αστυνομία το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας θα γίνει με τα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Το λάδι για τη στέψη του καθαγιάστηκε στους Άγιους Τόπους

HerNews ka

Η Μέγκαν Μαρκλ κάνει στροφή στην καριέρα της: Ποιο είναι το νέο της εγχείρημα

HerNews ka

Έρευνα: Επηρεάζει το εμβόλιο την υγεία του σπέρματος;

Her News b