HerNews.gr
Διεθνή

Η Μέγκαν Μαρκλ κάνει στροφή στην καριέρα της: Ποιο είναι το νέο της εγχείρημα

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε το λανσάρισμα της μάρκας American Riviera Orchard νωρίτερα αυτό το μήνα, μια πηγή είπε στο Page Six Style ότι το εγχείρημα θα επικεντρωθεί στο σπίτι, τον κήπο και τις προσφορές γενικού τρόπου ζωής.

Μια εφαρμογή εμπορικού σήματος υποστήριξε την πηγή, αποκαλύπτοντας ότι η Μέγκαν Μαρκλ σχεδίαζε να πουλήσει βρώσιμα είδη όπως μαρμελάδες, ζελέ, βούτυρα ξηρών καρπών και αλείμματα μαζί με τραπεζομάντηλα, ποτά, μαχαιροπίρουνα και βιβλία μαγειρικής.

Όμως, όπως αναφέρει η Daily Mail Monday, η δούκισσα έκτοτε έχει επεκτείνει την κατάθεσή της για να καλύψει ακόμα περισσότερες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων το μακιγιάζ, την περιποίηση της επιδερμίδας, την περιποίηση των μαλλιών και τα αρώματα.

Εκτός από αρωματικά φακελάκια, σαπούνια και λοσιόν σώματος, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε αίτηση και για χαλάκια και μαξιλάρια γιόγκα.Μέγκαν Μαρκλ

Μια ποικιλία χάρτινων ειδών — συμπεριλαμβανομένων γραφικής ύλης, σημειώσεων και ευχετήριων καρτών, ημερολογίων, περιτυλίγματος δώρου, άλμπουμ φωτογραφιών και διακοσμητικών πάρτι — περιλαμβάνονται επίσης στην επέκταση.

Φυσικά, η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει ξεχάσει τους τετράποδους φίλους μας καθώς θα πουλάει επίσης τροφές για κατοικίδια, μπολ, περιλαίμια και κρεβατάκια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται να πουλήσει ακόμη και κοσμήματα με το σήμα American Riviera Orchard.

Η Meghan Markle εγκαινιάζει το American Riviera Orchard

Στις 14 Μαρτίου, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι αποκάλυψε τον  λογαριασμό και την ιστοσελίδα στο Instagram για τη νέα της επιχείρηση.

Είναι ένα νεύμα για τις προ-βασιλικές ρίζες της, καθώς διατηρούσε ένα lifestyle blog με το όνομα «The Tig» κατά τα χρόνια της υποκριτικής της. Έκλεισε τον ιστότοπο πριν παντρευτεί τον Χάρι το 2018.

Μια πηγή είπε προηγουμένως ότι η δούκισσα του Σάσεξ εργαζόταν υπερωρίες για να ζωντανέψει το τελευταίο της έργο.

«Δουλεύει πάνω σε αυτό για πάνω από ένα χρόνο και είναι όλα τα πράγματα που είναι κοντά στην καρδιά της – όλα τα πράγματα για τα οποία είναι παθιασμένη», είπε η πηγή.

Ωστόσο, η Μέγκαν δεν έχει μοιραστεί ακόμη πολλά για την εταιρεία της. Ο ιστότοπος American Riviera Orchard διαθέτει μόνο το λογότυπο της μάρκας και τη δυνατότητα συμμετοχής σε λίστα αναμονής για περισσότερες πληροφορίες.

Η μόνη υπόδειξη που δίνει στους ακολούθους της είναι ένα βίντεο που έχει διαγραφεί από τότε που δημοσιεύτηκε στο Instagram Story της American Riviera Orchard, το οποίο την δείχνει να τακτοποιεί λουλούδια και να μαγειρεύει στην κουζίνα σε αυτό που φαινόταν να είναι το σπίτι της και του Χάρι στο Μοντεσίτο.

Λέγεται επίσης ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει μεγάλα σχέδια να γίνει η επόμενη Μάρθα Στιούαρτ, με μια πιθανή εκπομπή μαγειρικής για το Netflix.

Πρίγκιπας Χάρι: Απαιτεί μια «συγγνώμη» από τον Ουίλιαμ πριν επανενωθεί με τη βασιλική οικογένεια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Όταν πήγε τη Μέγκαν Μαρκλ στον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πρώτη φορά

HerNews ka

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έγινε υφυπουργός Πολιτισμού Κύπρου – Οι πρώτες δηλώσεις

Her News

Έρευνα: Σε ποια μέρη έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουμε μετάλλαξη Omicron

Her News