HerNews.gr
Διεθνή

Τζεφ Μπέζος: Ετοιμάζει “ερωτική φωλιά” για τη Λόρεν Σάντσεζ αξίας 175 εκ. δολαρίων

Ο Τζεφ Μπέζος ξεκίνησε ξανά την κατασκευή του σπιτιού του, αξίας 175 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού αρραβωνιάστηκε με τη Λόρεν Σάντσες.

Μια ομάδα ανδρών εθεάθη πίσω στη δουλειά της, στην οροφή της μεγάλης τριώροφης έπαυλης του Τζεφ Μπέζος στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail την Πέμπτη.

Ο Μπέζος, του οποίου η καθαρή περιουσία ανέρχεται σε 138 δισεκατομμύρια δολάρια, αγόρασε το κτήμα των 10 στρεμμάτων – που προηγουμένως ανήκε στον πρώην πρόεδρο της Warner Bros. Jack Warner – στις αρχές του 2020.

Αυτόν τον Απρίλιο, ωστόσο, ο ιδρυτής της Amazon σταμάτησε την επέκταση της ερωτικής φωλιάς του 28.000 τετραγωνικών ποδιών, η οποία διαθέτει το κύριο σπίτι, έναν ξενώνα, ένα γυμναστήριο, μια πέργκολα και ένα ξεχωριστό σπίτι για ασφάλεια.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι ο Μπέζος και η Σάντσεζ θα παραμείνουν στο Malibu του φημισμένου διαχειριστή χρημάτων της οικογένειας Kardashian, Lester Knispel, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της κατοικίας τους.

 Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο γιοτ του δισεκατομμυριούχου 500 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ βρισκόταν στη Νότια Γαλλία για το Φεστιβάλ Καννών 2023.

Ο Τζεφ Μπέζος, έκανε πρόταση γάμου στη Σάντσεζ με ένα δαχτυλίδι 20 καρατίων, που εκτιμάται ότι κόστισε 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Έπεσαν «τίτλοι τέλους» στη σχέση της με τον Trevor Noah!

HerNewskl

Μαρία Μενούνος για τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας»

Her News

Άρμι Χάμερ: Ο «κανίβαλος» του Χόλιγουντ σπάει τη σιωπή του – Η σεξουαλική κακοποίηση και η απόπειρα αυτοκτονίας

Her News