HerNews.gr
Διεθνή

Lindsay Lohan: H φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με μαγιο

Lindsay Lohan

Η Lindsay Lohan, η γνωστή star του Χόλιγουντ, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Bader Shammas, όπως είχε ανακοινώσει πριν από περίπου δύο μήνες.

Η 36χρονη ηθοποιός πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που την δείχνει να απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας oversized γυαλιά ηλίου και ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, παρακάμπτοντας με γοητεία την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η φωτογραφία αυτή αποπνέει τρυφερότητα, με την Lindsay Lohan να μοιράζεται το χαμόγελό της στον φακό ενώ απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία χαλαρή και ξαπλωμένη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2022, μετά από έξι μήνες αρραβώνα, και τώρα περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του νέου μέλους στην οικογένειά τους.

Πριν έναν μήνα, η Lohan είχε ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της στα social media. Σε ένα story, η Lindsay Lohan πόζαρε μπροστά σε έναν καθρέφτη, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα που αναδείκνυε όμορφα τη νέα εκδοχή τουσώματός της και φαίνονταν πιο χαρούμενη από ποτέ.

Lindsay Lohan: H φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με μαγιο

Η Lindsay Lohan μοιράζεται με τους ακόλουθούς της τη χαρά και την ανυπομονησία της για την άφιξη του μωρού, και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της για τη νέα φάση της ζωής της.

Η Lindsay Lohan είναι γνωστή για την εμφάνισή της και το ιδιαίτερο στιλ της, και η εγκυμοσύνη της δεν είναι εμπόδιο για να συνεχίσει να εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από τον τρόπο που ντύνεται και μακιγιάρεται. Είναι μια θαρραλέα γυναίκα που αγαπά το ρίσκο και τη διαφορετικότητα, και το δείχνει και μέσα από τις επιλογές της στο μακιγιάζ και τη μόδα.

Με αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, η ίδια μας δείχνει ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι εμπόδιο για να απολαμβάνει τη ζωή και να αναδεικνύει την ομορφιά της. Είναι ένα πανέμορφο στιγμιότυπο που μας δείχνει τη χαρά της μητρότητας και τον αισθησιασμό της γυναίκας που αναδύεται από μέσα της.

Lindsay Lohan: Η φωτογραφία από το baby shower του μωρου της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Η σπάνια εμφάνιση με την οικογένεια της στο κόκκινο χαλί

HerNewskl

Ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο κόσμημα του κόσμου: Ένα κολιέ 150.000 ετών

Her News

Lionel Richie: Προτιμά να κάνει σεξ παρά να κάνει πλαστική επέμβαση για να διατηρήσει την εμφάνισή του

HerNews ka