HerNews.gr
Διεθνή

Lionel Richie: Προτιμά να κάνει σεξ παρά να κάνει πλαστική επέμβαση για να διατηρήσει την εμφάνισή του

Ο Lionel Richie αποδίδει την φαινομενικά αγέραστη εμφάνισή του στον ύπνο, τον ιδρώτα και το σεξ — παρά τις φήμες για πλαστικές επεμβάσεις.

Ο 73χρονος τραγουδιστής μοιράστηκε μερικές από τις καλύτερες τεχνικές του κατά της γήρανσης με την Daily Mail το Σαββατοκύριακο, αστειευόμενος ότι δεν θα πέσει ποτέ κάτω από το νυστέρι γιατί “αυτό πάει στραβά!”

«(Η πλαστική χειρουργική) σε κλειδώνει για εκείνο το έτος (ενώ αναρρώνεις) και μετά από αυτό, δεν μπορείς να πας φυσικά, μένεις εκεί… Προσπαθείς να επιστρέψεις και δεν μπορείς», είπε ο Lionel Richie.

Αντίθετα, ο Richie εστιάζει στο «νερό, τον ύπνο και τον ιδρώτα» και δεν τρώει «πολύ κόκκινο κρέας».

«Ξέρω ότι είναι πραγματικά βαρετό. Το [σεξ] θα λειτουργήσει επίσης και είναι καλό για την καρδιά σας», πρόσθεσε o Richie, o οποίος έχει σχέση με το 33χρονο μοντέλο Lisa Parigi  για περισσότερο από μια δεκαετία.

Η διευκρίνιση έρχεται αφότου οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εστίασαν περισσότερο στην εμφάνισή του παρά στην απόδοσή του στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ‘ το Σάββατο.

Ωστόσο, ο Richie, που έγινε φίλος με τον βασιλιά αφού έκανε κάποια δουλειά με το Prince’s Trust, αποκάλυψε ότι αυτός και ο βασιλιάς Κάρολος, έχουν ακόμη και ένα συνεχές αστείο για τη νεανική του εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lionel Richie (@lionelrichie)

“Λέει, “Πώς φαίνεσαι όπως φαίνεσαι και εγώ όπως φαίνομαι;” και λέω, «Έλα στο Χόλιγουντ και μπορώ να σε βοηθήσω», είπε στο BBC.

Παρά τις αντιδράσεις ορισμένων θεατών, η βασιλική οικογένεια φαινόταν να λατρεύει την ερμηνεία του Richie – ειδικά ο Πρίγκιπας George και την πριγκίπισσα Charlotte.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kanye West: Έβαλε οδοντοστοιχία από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

HerNews ka

Μαράϊα Κάρεϊ: Το πρώτο ντουέτο με την 11χρονη κόρη της

Her News b

Heidi Klum: Κάνει ένα διάλειμμα με τον σύζυγό της Tom Kaulitz στη Σαρδηνία – Δείτε τις φωτογραφίες

HerNews ka