HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Ηλιάκη: Βάπτισε την κόρη της με τον Στέλιο Μανουσάκη & αποκάλυψε το λόγο που πήρε το όνομα της πεθεράς της

Η Μαρία Ηλιάκη διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 31/5 ένα υπέροχο και λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη βάπτιση και τα γενέθλια της κόρης της που πήρε το όνομα Κατερίνα με τον σύζυγο της Στέλιο Μανουσάκη.

Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, η Μαρία Ηλιάκη εμφανώς συγκινημένη αποκάλυψε γιατί η κόρη της πήρε το όνομα της πεθεράς της και όχι της αγαπημένης της μητέρας που έχει φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα, την παράσταση έκλεψε και το φόρεμα που φόρεσε η Μαρία Ηλιάκη στο οποίο είχε ράψει πάνω το νανούρισμα που έλεγε στην κόρη της.

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου. 

Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου.

Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί.

Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση», αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στην Ελλάδα η Καλομοίρα: Γιατί δεν ήρθαν μαζί τα παιδιά της – Όσα ανέφερε για Eurovision και MadWalk

Her News

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν αναζητώ έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια»

HerNews ka

Σμαράγδα Καρύδη: «Πιστεύω ότι αδικήθηκα από τον εαυτό μου»

Her News