HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψε σε νέο βίντεο στο TikTok τον λόγο που η Μαρέβα του πέταξε ανθοδέσμη το κεφάλι

Εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε αρνητικός στο τελευταίο τεστ που έκανε για τον κορονοϊό την Δευτέρα 5/6, ανέβασε ένα νέο βιντεάκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τον τίτλο”Morning routine προεκλογικής περιόδου στην Κρήτη”.

Εκεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξηγεί το πως καταφέρνει να μη μεθάει όταν τον κερνάνε ρακή καθώς όπως λέει ο ίδιος δεν πίνει.

“Βρέχω ίσα-ίσα τα χείλη μου” ακούγεται να λέει, ενώ στη συνέχεια εξιστορεί ένα συμβάν από όταν περιόδευε με τον πατέρα του στην Κρήτη. 

“Είχα πει στον εαυτό μου ότι θα πίνω ακριβώς ό,τι πίνει και αυτός για να δω πόσες αντοχές έχω. Στις 12 το μεσημέρι ήμουν ήδη ντίρλα”, λέει στη συνέχεια του βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, αναφέρει ένα έθιμο που έχουν στην Κρήτη να τον “ραντίζουν” με λουλούδια και ανθοδέσμες, τις οποίες πηγαίνει στο σπίτι.

«Συνήθως όλα αυτά τα λουλούδια τα γυρίζω και τα δίνω στην Μαρέβα αλλά φυσικά είναι ψυλλιασμένη και ξέρει πολύ καλά ότι όταν έρχεται μια μεγάλη ανθοδέσμη δεν της την έχω αγοράσει εγώ, αλλά κάποιος μου την έχει προσφέρει και έτσι… μου την πετάει στο κεφάλι», λέει αστειευόμενος στο τέλος του βίντεο.

Δείτε εδώ το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη

@kyriakosmitsotakis_ Behind The Scenes Season 2 🗳#kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέαρχος: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία – Με τι καιρό θα μπει ο Νοέμβριος

Her News

Κακοκαιρία Daniel: Στην Καρδίτσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αυτοψία στις πλημμυρισμένες περιοχές

HerNews ka

Η ΑΝΑΚΕΜ στηρίζει 121 πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Her News