HerNews.gr
Social News

Britney Spears: «Κόλαφος» για την οικογένειά της – «Δεν υπήρξε δικαιοσύνη»

Η Britney Spears λέει ότι δεν υπάρχει «καμία δικαιοσύνη» για τους τρόπους με τους οποίους η οικογένειά της την «πλήγωσε» μετά τη διευθέτηση της υπόθεσης της κηδεμονίας της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, ισχυριζόμενη τους τρόπους με τους οποίους έχει πληγεί χωρίς καμία συνέπεια για τους κακοποιούς της.

«Είχα πραγματικά δίκιο για τη νευρική βλάβη στην πλάτη μου!!!» έγραψε δίπλα σε ένα στιγμιότυπο από την πλάτη της. «Πρέπει να κάνω βελονισμό κάθε μέρα της ζωής μου τώρα!!!».

Britney Spears

«Αν οι άνθρωποι ήξεραν πώς έπρεπε να συρθώ μέχρι τη δική μου πόρτα μια φορά!!!» συνέχισε. «Η οικογένειά μου με πλήγωσε!!! Δεν υπήρξε δικαιοσύνη και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ!!!»

Η Britney Spears, ισχυρίστηκε ότι υπήρχε μια ομάδα ανώνυμων ανθρώπων που κάθονταν και «δεν έκαναν απολύτως τίποτα» για «μήνες» ενώ την κακομεταχειρίζονταν.

«Με τον τρόπο που μεγάλωσα, πάντα διδασκόμουν τη διαμόρφωση του σωστού και του λάθους, αλλά οι δύο άνθρωποι που με μεγάλωσαν με αυτή τη μέθοδο με πλήγωσαν!!!», πρόσθεσε, αναφερόμενη φαινομενικά στους γονείς της Jamie και Lynne Spears.

Britney Spears

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι μερικές φορές αντιμετωπίζει τους γονείς της στο Instagram επειδή δεν πιστεύει ότι θα ήταν ασφαλές αν τους απευθυνόταν “πρόσωπο με πρόσωπο”.

Η Britney κατέληξε στο συμπέρασμα ότι της λείπει το σπίτι της στη Λουιζιάνα, όπου ζούσε ως παιδί.

«Μακάρι να μπορούσα να επισκεφτώ αλλά πήραν τα πάντα!!!» έγραψε.

Η συγκινητική ανάρτηση της Britney Spears έρχεται λίγες μέρες αφότου τακτοποίησε επίσημα την υπόθεση της συντηρητικής της κηδεμονίας με τον εν διαστάσει πατέρα της.«Όπως ήθελε, η ελευθερία της περιλαμβάνει πλέον ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να παρίσταται ή να εμπλέκεται σε δικαστήρια ή να εμπλέκεται σε νομικές διαδικασίες σε αυτό το θέμα», είπε ο δικηγόρος της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, στο Page Six.

Η νομική ρύθμιση, η οποία θεσπίστηκε το 2008 από τον Jamie, του έδωσε τον έλεγχο στις οικονομικές, προσωπικές, επαγγελματικές και ιατρικές διαδικασίες της κόρης του.

Πριν από τον τερματισμό της συντηρητικής θητείας τον Νοέμβριο του 2021 , η Britney κατέθεσε εναντίον του Jamie, υποστηρίζοντας ότι την ανάγκασε να λάβει θεραπεία σε μια εγκατάσταση αποκατάστασης, όπου την ανάγκασαν να γδυθεί μπροστά στο προσωπικό.

Η πριγκίπισσα της ποπ ισχυρίστηκε επίσης ότι αναγκάστηκε να βγάλει ένα σπιράλ για να την εμποδίσουν να κάνει περισσότερα παιδιά.Η Britney αργότερα μίλησε για τον ρόλο του πατέρα της ως συντηρητή της στα απομνημονεύματά της το 2023 “The Woman in Me”, γράφοντας ότι την έβλεπε μόνο «σαν βαλμένη στη γη για κανέναν άλλο λόγο από το να  βοηθήσει τις ταμειακές ροές τους».

Εκείνη την εποχή, τα δικαστικά αρχεία υποστήριξαν τη θεωρία της, δείχνοντας ότι ο Jamie πλήρωσε τον εαυτό του περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια για τα 13 χρόνια που υπηρέτησε ως συντηρητής της κόρης του.

Η Britney συνεχίζει να παραμένει αποξενωμένη από τον πατέρα της παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας του. Εν τω μεταξύ, η σχέση της με τη μαμά και την αδερφή της καλυτερεύει.

Αλλαγή καριέρας για την Britney Spears: Ετοιμάζεται να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Η σπάνια selfie με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά της

HerNews ka

Ζιζέλ Μπούντχεν: Το σπαρακτικό «αντίο» στη μητέρα της

HerNews ka

Έλενα Παπαρίζου- The Voice: “Δεν έχουμε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ είναι νωρίς”

HerNewskl