HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Φλωρινιώτη: Η συνέντευξη της δυο ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή ο πατέρας της ραγίζει καρδιές

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών το απόγευμα της Τρίτης 6/6 και σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και στη Χριστιάνα Κοχλατζή δυο μόλις ώρες πριν «φύγει» ο πατέρας της και τα όσα είπε ραγίζουν καρδιές.

«Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι δεν είχε κορεσμό και ότι έπαθε ανακοπή. Τώρα τον έχουν σε τεχνητό κώμα. Οι γιατροί μας λένε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εύχομαι να με λυπηθεί ο θεός και να γίνει καλά.

Μπήκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους επειδή είχε πέσει το οξυγόνο του. Ενώ του είχαν απαγορεύσει οι γιατροί να σηκώνεται, πήγε να σηκωθεί μόνος του, έπαθε ανακοπή κι έπεσε κάτω. Η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί δεν μας δίνουν πολλές ελπίδες. Παρόλο που είναι διασωληνωμένος, εγώ είμαι δίπλα του και του μιλάω. Του λέω “μπαμπάκα μου σήκω”.

 

Τελευταία το οξυγόνο του δεν είναι καλό, δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε στην τουαλέτα δεν μπορεί να πάει μόνος του», δήλωσε η Άννα Φλωρινιώτη στο Happy Day.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στικούδη: “Ακούγονται κάποια πράγματα. Τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο”

HerNewskl

Ηλίας Μαμαλάκης: «Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, ένα μικρόβιο δημιούργησε δυσλειτουργία στα ζωτικά όργανα – Μπήκα στην εντατική»

Her News b

Δούκισσα Νομικού: Επιστρέφει στον ΑNT1 – Η επίσημη ανακοίνωση

HerNewskl