HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Κατηγορεί τον τύπο ότι του χάλασε τη σχέση με την Τσέλσι Ντέιβι

Ο πρίγκιπας Χάρι πιστεύει ότι ο βρετανικός Τύπος ήταν ο «κύριος παράγοντας» στον χωρισμό του με την για πολλά χρόνια κοπέλα του, Τσέλσι Ντέιβι.

Σε γραπτή δήλωση  που έλαβαν οι New York Times την Τρίτη, ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι ένιωθε ότι η σχέση τους «ήταν πάντα καταδικασμένη» λόγω «των αδιάκριτων ματιών των ταμπλόιντ». 

«Ήταν ακριβώς αυτό το αίσθημα του να είσαι υπό παρακολούθηση όλη την ώρα», έγραψε ο Χάρι. «Πιστεύω ότι η Τσέλσι ήταν ακόμη πιο δύσκολο να το αντιμετωπίσει όταν ζούσε στην Αγγλία… ο καθένας έχει ένα όριο ως προς το τι μπορεί να αντέξει».

Η δήλωση δόθηκε ως μέρος της  συνεχιζόμενης αγωγής του Χάρι κατά της Mirror Group Newspaper Limited . Η βασιλική οικογένεια ισχυρίζεται ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε ανήθικες μεθόδους – όπως η παρακολούθηση του κινητού του – για να καταλάβει τη ζωή του σύμφωνα με το Page Six.

Αν και ο Χάρι είπε ότι «προσπάθησε να είναι ο καλύτερος σύντροφος» που μπορούσε, υπήρχαν πάντα τρεις άνθρωποι στις σχέσεις του: αυτός, ο σύντροφός του και ο Τύπος.

Ο Χάρι και η Ντέιβι, γνωρίστηκαν στις αρχές του 2004 και έβγαιναν μέχρι τα μέσα του 2010 , όταν αποφάσισε ότι «μια βασιλική ζωή δεν ήταν για εκείνη» λόγω του ελέγχου των μέσων ενημέρωσης.

Ο πρίγκιπας Χάρι τώρα παντρεμένος με τη Μέγκαν Μαρκλ, είπε ότι ο χωρισμός τους «τον αναστάτωσε απίστευτα» ωστόσο κατάλαβε γιατί το έκανε.

Ο Δούκας του Σάσεξ σημείωσε ότι ζούσαν συνεχώς με «φόβο» για την «ασφάλειά» τους, οδηγώντας σε «τεράστιο περιττό άγχος και πίεση στη σχέση μας».

«Δεν μπορούσαμε επίσης ποτέ να καταλάβουμε πώς ιδιωτικά στοιχεία της κοινής μας ζωής έβρισκαν τον δρόμο τους στα ταμπλόιντ και έτσι ο κύκλος των φίλων μας γινόταν όλο και μικρότερος», εξήγησε. «Θυμάμαι ότι δυσκολευόμουν πολύ να εμπιστευτώ κάποιον, κάτι που οδήγησε σε κρίσεις κατάθλιψης και παράνοιας».

Μια «ιδιωτική» στιγμή που έγινε πρωτοσέλιδο ήρθε το 2005 όταν ο Χάρι φέρεται να πιάστηκε να «φλερτάρει με μια μελαχρινή» σε ένα πάρτι ενώ η επιχειρηματίας από τη Ζιμπάμπουε ήταν εκτός πόλης.

«Ήμουν ανώριμος, δεν είχα σκεφτεί πραγματικά τις ενέργειές μου και είχα πάρει μια ηλίθια απόφαση — και τα λάθη μου διαφαίνονταν δημόσια», είπε ο Χάρι απαντώντας σε δύο άρθρα που δημοσιεύθηκαν από την Daily Mirror.

Ενώ τα άρθρα υποστήριζαν ότι η Ντέιβι ήταν «έξαλλη» μαζί του και μάλωσαν πολύ τηλεφωνικά, ο Δούκας αναρωτήθηκε από πού θα μπορούσαν να είχαν πάρει αυτές τις πληροφορίες.

«Το άρθρο περιέχει πολλά αποσπάσματα από «φίλους» ή άλλες «πηγές», αλλά οι λεπτομέρειες για τις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες δεν αποδίδονται σε κανέναν», επεσήμανε. «Λοιπόν πώς μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να το γνωρίζουν αυτό;»

Ενώ ο Τύπος έπαιξε αναμφίβολα ρόλο στη διάσπαση του ζευγαριού, ο Χάρι υποστήριξε προηγουμένως ότι αποφάσισαν να το παραιτήσουν λόγω της δυσμενούς γνώμης της αείμνηστης γιαγιάς του για την Ντέιβι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Σοκάρει ο λόγος που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο της διάγνωσής της με τον καρκίνο

HerNews ka

Βρετανία: 17χρονος δολοφόνησε τη γιαγιά του γιατί τον μάλωνε για την κάνναβη

HerNews ka

Kim Kardashian: Ξεσπά σε λυγμούς και λέει ότι θα «έκανε τα πάντα» για να πάρει πίσω τον Kanye West

HerNews ka