HerNews.gr
Beauty

Sweaty skin: H skincare τάση που λατρεύουν οι λιπαρές επιδερμίδες

Sweaty skin

Η επιδερμίδα με sweaty skin αποτελεί μια τάση που κατακλύζει τον χώρο της ομορφιάς. Πλέον, η φυσική λιπαρότητα του δέρματος θεωρείται επιθυμητή και αποτελεί το κέντρο προσοχής στο μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας.

Η Hailey Bieber, μια από τις επιρροές αυτής της τάσης, το ονομάζει “glazed donut” και είναι γνωστή για το λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα που δημιουργεί.

Sweaty skin

Αυτή η τάση αποδέχεται και απολαμβάνει τη φυσική λάμψη του δέρματος, αναδεικνύοντας την υγιή εμφάνιση και την ενυδάτωση. Οι λιπαρές επιδερμίδες έχουν το πλεονέκτημα να δημιουργούν αυτό το sweaty εφέ με τη φυσική λιπαρότητα που παράγουν. Αυτό δίνει μια νεανική και φρέσκια όψη, ενώ προσδίδει ζωντάνια στο πρόσωπο.

Sweaty skin: H skincare τάση που λατρεύουν οι λιπαρές επιδερμίδες

Για να δημιουργήσετε το επιθυμητό εφέ “εφιδρωμένου δέρματος” κατά τη θερινή περίοδο, πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα εξής σημεία. Πρώτον, είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε σωστά. Πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε προϊόντα, καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπο και απολέπιστε το δέρμα για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα ή σέρουμ με υαλουρονικό οξύ για να δώσετε στο δέρμα σας μια υγιή όψη.

Δεύτερον, πρέπει να διατηρήσετε την ενυδάτωση του δέρματος. Επιλέξτε ελαφριά ενυδατική κρέμα ή σέρουμ με υαλουρονικό οξύ που θα δώσει στο δέρμα σας μια φυσική αίσθηση ενυδάτωσης.

Αποφύγετε υπερβολικά βαριά προϊόντα που μπορεί να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται λιπαρό. Τρίτον, πρέπει να προσέξετε το μακιγιάζ σας. Επιλέξτε ελαφριά προϊόντα μακιγιάζ που θα προσφέρουν φυσική κάλυψη. Μια BB κρέμα ή ένα tinted moisturizer είναι ιδανικές επιλογές.

Συνεχίζοντας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο μακιγιάζ σας. Επιλέξτε ελαφριά προϊόντα μακιγιάζ που προσφέρουν φυσική κάλυψη, ώστε να μην επιβαρύνουν το δέρμα σας. Μια BB κρέμα ή ένα tinted moisturizer είναι ιδανικές επιλογές για να δημιουργήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Sweaty skin

Για να αναδείξετε ακόμη περισσότερο το sweaty εφέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα highlighter στα σημεία που επιθυμείτε να τονίσετε, όπως τα ζυγωματικά ή το κέντρο του μετώπου. Απλώστε το highlighter με ελαφρές κινήσεις και αποφύγετε την υπερβολική εφαρμογή για να διατηρήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος, μην ξεχνάτε να προστατεύετε το δέρμα σας από τις ακτίνες του ήλιου με τη χρήση ενός αντηλιακού προϊόντος. Επιλέξτε ένα ελαφρύ αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και εφαρμόστε το προσεκτικά σε όλο το πρόσωπο.

Κρέμες ματιών: 3 λάθη στην εφαρμογή τους και πώς να τις χρησιμοποιείτε σωστά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Super Mammy»: Αντιδράσεις για το gay ζευγάρι στη νέα σειρά του M. Σεφερλή

Her News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε την πιο εντυπωσιακή παραλλαγή σε γαλλικό μανικιούρ

HerNewskl

Tόνια Σωτηροπούλου: Tο naked manicure της είναι η πιο κομψή τάση!

HerNewskl