HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affelck: Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν στο κόκκινο χαλί

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδειχναν πολύ αγαπημένοι στην πρεμιέρα του «Flash» τη Δευτέρα το βράδυ.

Το χαμογελαστό ζευγάρι δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του ο ένας μακριά από τον άλλο περπατώντας στο κόκκινο χαλί, ανταλλάσσοντας επίσης ένα τρυφερό φιλί στις κάμερες.

Η Jennifer Lopez ήταν εντυπωσιακή με ένα βαθύ δίχρωμο φόρεμα με μαύρο τοπ με ανοιχτό φερμουάρ και nude φούστα. Συνδύασε το ντύσιμο με μαύρο clutch και κομψή αλογοουρά.

Ο Ben Affleck από την πλευρά του πόζαρε στο πλευρό της Lopez με ένα ολόμαυρο κοστούμι στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο συγκρότημα Ovation Hollywood στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός, ο οποίος επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Batman στο “The Flash”, εμφανίστηκε επίσης σε ομαδικά πλάνα με τον σκηνοθέτη Andy Muschietti και τον μαχόμενο αστέρι Ezra Miller.

Ο Ben Affleck έπαιξε στο παρελθόν τον υπερήρωα στο «Batman v. Superman: Dawn of Justice» και στο «Justice League» το 2016 και το 2017, αντίστοιχα.

Η τελευταία  εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί ήταν τον Μάιο για την πρεμιέρα του «Mother» , με αποτέλεσμα να γίνουν πρωτοσέλιδο για μια φαινομενικά τεταμένη αλληλεπίδραση πριν φιληθούν και ανασυνταχθούν για τις κάμερες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tom Brady: Είναι ζευγάρι με την Irina Shayk – Πέρασαν τη νύχτα μαζί στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Στις 6 Μαΐου η επίσημη στέψη του βασιλιά της Βρετανίας – Νέες λεπτομέρειες για την τελετή

HerNews ka

Μαράια Κάρεϊ: Η κόρη της έγινε μοντέλο και μιλά για τη μητέρα της

Her News