HerNews.gr
Διεθνή

Tom Brady: Είναι ζευγάρι με την Irina Shayk – Πέρασαν τη νύχτα μαζί στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Ο Tom Brady φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από την πρώην σύζυγό του , Ζιζέλ Μπούντχεν.

Ο συνταξιούχος σταρ του NFL φωτογραφήθηκε να δείχνει πολύ ερωτευμένος με ένα άλλο supermodel, την Irina Shayk, το Σαββατοκύριακο σε φωτογραφίες που έλαβε το Page Six.

Ο πάντα ιπποτικός Brady, πήρε την Irina Shayk, από το Hotel Bel-Air την Παρασκευή το απόγευμα και στη συνέχεια τους οδήγησε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπως δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο μέσο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το δίδυμο εμφανίστηκε μέχρι τις 9:30 π.μ. της επόμενης ημέρας, όταν ο Tom Brady άφησε το super model που κοιμόταν πίσω στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια, ο Brady πήρε ξανά την Irina Shayk το απόγευμα του Σαββάτου με τη μαύρη Rolls-Royce του και επέστρεψε στο σπίτι του. Κάποια στιγμή, ο αθλητής εθεάθη να χαϊδεύει στοργικά το πρόσωπο του μοντέλου ενώ σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι.

Η Shayk ήταν ντυμένη casual για την καλοκαιρινή έξοδο. Φορούσε ένα λευκό τοπ, μια λευκή φούστα τένις, μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas και ένα μαύρο φούτερ δεμένο χαλαρά στη μέση της.

Ο Brady, από την πλευρά του, είναι ακόμα σχετικά νέος στη σκηνή των γνωριμιών.

Ήταν παντρεμένος με την Ζιζέλ για 13 χρόνια πριν χωρίσει τον Οκτώβριο του 2022 . Μοιράζονται μαζί δυο παιδιά. Ο Brady έχει επίσης τον γιο Jack με την πρώην του Bridget Moynahan.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna – A$AP Rocky: Συναντήθηκαν με τον Emmanuel Macron

HerNews ka

Ισραήλ: Από τρία μέτωπα δέχεται επίθεση, την Γάζα, τον Λίβανο και τη Συρία

HerNews ka

Britney Spears: Η συγγνώμη της μητέρας της μέσω Instagram

HerNews ka