HerNews.gr
Ελλάδα

Κουνούπια & κατσαρίδες τέλος – Προγραμματιστής δημιούργησε εφαρμογή που τα απομακρύνει

Ο προγραμματιστής, Χρήστος Αποστόλου, δημιούργησε τις εφαρμογές για κινητά, που διώχνουν τα κουνούπια και τις κατσαρίδες.

Οι εφαρμογές «ksu – ksu» και «katsarido ksu-ksu» βασίζονται σε έρευνες που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ήχοι που απωθούν κουνούπια και κατσαρίδες ενώ η εφαρμογή «ksu – ksu» για τα κουνούπια λανσαρίστηκε τον Αύγουστο του 2022 και σύμφωνα με έρευνες η αποτελεσματικότητα είναι 80%.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του και προγραμματιστή,  Χρήστος Αποστόλου, αναφέρει πως η χρήση της εφαρμογής ‘’ksu – ksu’’ για τα κουνούπια είναι επικουρική αν ενοχλεί κάποιους η οσμή αντικουνουπικού.

Ο χρήστης της εφαρμογής «ksu – ksu» πρέπει να «παίξει» με τις συχνότητες προκειμένου να βρει την κατάλληλη που θα απωθήσει τα κουνούπια.

«Είμαι Λαρισαίος και το καλοκαίρι λόγω των στάσιμων νερών κοντά στον Πηνειό έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τα κουνούπια. Οι ιδέες για να δημιουργήσω τις εφαρμογές κινητών προκύπτουν από την καθημερινότητα. Μπορείτε να βρείτε δωρεάν όλες τις εφαρμογές μου στο www.christosapostoloudev.eu».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και χιονοπτώσεις

HerNews ka

Κορονοϊός: 4.033 νέα κρούσματα, 802 διασωληνωμένοι, 93 νεκροί

Her News b

Κορoνοϊός: 1.496 νέα κρούσματα -53 νεκροί, 707 διασωληνωμένοι

Her News b