HerNews.gr
Διεθνή

Κέβιν Κόστνερ: Πληρώνει όσο όσο να φύγει η σύζυγός του από το σπίτι κι εκείνη μένει

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν. Ο Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο Χολιγουντιανος σταρ κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς η ίδια αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους.

Σύμφωνα με καταθέσεις του 68χρονου ηθοποιού, μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ την 1η Μαΐου, εκείνη είχε προθεσμία 30 ημερών για να μετακομίσει από το σπίτι που του ανήκει σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου.

 

Η 49χρονη εν διαστάσει σύζυγός του παραμένει στο σπίτι για να τον πείσει να υποκύψει σε «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Ο Κόστνερ στα δικαστικά έγγραφα τόνισε ότι, έχει ήδη δώσει στην Μπαουμγκάρτνερ 1,45 εκατομμύριο δολάρια σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, επισημαίνοντας ότι με αυτά τα χρήματα, η ίδια είναι εξασφαλισμένη και μπορεί να βρει άλλο σπίτι να μείνει.

Ακόμη, αναφέρεται ότι: «Ο Κόστνερ συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής των τριών παιδιών τους 30.000 δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλες 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισης της Μπαουμγκάρτνερ».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Ορκίζεται να υπηρετήσει «όσο καλύτερα μπορεί» την πατρίδα

HerNews ka

Κέβιν Κόστνερ: Έτσι κατάλαβε ότι η σύζυγός του τον απατά με τον γείτονα

HerNews ka

Tom Cruise: Νοίκιασε ολόκληρο τον όροφο εστιατορίου στο Λονδίνο για να βγει ραντεβού

HerNews ka