HerNews.gr
Μόδα

Πώς να φορέσεις την μίντι φούστα σου;

Η μίντι φούστα είναι ένα από τα πιο viral κομμάτια μόδας στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Και βάζω στοίχημα ότι αν πάρεις μία από αυτές τις πλισέ μίντι φούστες, θα δεις πόσο θα σε βολέψει στην καθημερινότητά σου.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Από τη τζιν φούστα που επέστρεψε για να εμπλουτίσει την αγάπη μας για το τζιν μέχρι αυτές τις λαμπερές μίντι φούστες με χαριτωμένα θηλυκά μοτίβα, η φούστα μέχρι το γόνατο είναι απαραίτητη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσεις μια μίντι φούστα και να ξεχωρίσεις με το outfit σου. Εδώ σου έχω μερικές εύκολες ιδέες για σούπερ καλοκαιρινούς συνδυασμούς.

Denim skirt

Λατρεύω τα τζιν, η γκαρνταρόμπα μου έχει διαφορετικά στιλ και χρώματα από τζιν. Μου αρέσει να φοράω όλες τις εποχές ένα τζιν ρούχο,  με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Όταν έρχεται το καλοκαίρι, δυστυχώς δεν είναι το καλύτερο μου να βάλω ένα τζιν παντελόνι, λόγω της ζέστης. Έτσι, η τζιν μίντι φούστα είναι αυτό που έψαχνα. Μου αρέσει γιατί έχει κάτι το ιδιαίτερο και μπορεί να είναι κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις και τους προορισμούς.

Μάλιστα αν θέλεις να φορέσεις τη τζιν φούστα σου στη δουλειά, τότε το λευκό πουκάμισο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα office look. Μην ξεχάσεις λευκά mules για να ολοκληρώσεις το outfit. Αν θέλεις μια πιο χαλαρή, διασκεδαστική και άνετη εμφάνιση, διάλεξε μια μπλούζα με μοναδικά χαριτωμένα μοτίβα και συνδύασε με σανδάλια.

Bohemian φούστα

Οι καλοκαιρινές μέρες είναι για να διασκεδάσεις στην πόλη και να απολαύσεις ένα παγωτό στο ηλιοβασίλεμα ή απλά να γευματίσεις με φίλους δίπλα στην θάλασσα. Όλα αυτά τα vibes και τα συναισθήματα χρειάζονται ένα ντύσιμο για να είσαι άνετη. Μια μίντι bohemian φούστα είναι κατάλληλη για αυτές τις στιγμές, έρχεται σε πολλά σχέδια, που σίγουρα θα βρεις κάτι να σου αρέσει.

Μπορείτε είτε να κάνεις στιλ με ένα ριγέ πουκάμισο και σανδάλια, είτε μπορείς να την ταιριάξεις με φλατ παπούτσια και λευκό πουκάμισο δεμένο στην μέση. 

Μεταξωτές φούστες

Αγαπώ το μετάξι στα πάντα, τις πιτζάμες μου, τη μαξιλαροθήκη μου, τα slip dresses, και φυσικά τις μίντι φούστες. Απλώς δεν χορταίνω ποτέ το μετάξι, υποθέτω, είναι το πιο απαλό ύφασμα που λατρεύει το δέρμα μου. Έτσι, για καλές καλοκαιρινές μέρες που χρειάζεσαι περισσότερη λάμψη από το highlighter στα μάγουλά σου, η μίντι μεταξωτή φούστα, είναι ό,τι χρειάζεσαι. Είτε είναι σε γραμμή Α, είτε μονόχρωμη, απλά είναι τέλεια. Είναι πολύ άνετη,  δεν ιδρώνεις με αυτό το ύφασμα και μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Μόδα: Οι πιο must τάσεις του καλοκαιριού – Tα έντονα χρώματα κυριαρχούν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Olivia Wilde: To τούλινο φόρεμα που φόρεσε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

HerNewskl

Beyoncé: Η ανατρεπτική εμφάνιση που έκανε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

HerNewskl

Jennifer Lopez: Τα τρία εντυπωσιακά νυφικά Ralph Lauren και η ιστορία τους

HerNewskl