HerNews.gr
Social News

North West: Το πολυτελές πάρτι για τα 10α γενέθλια της κόρης της Kim Kardashian & του Kanye West

Η Kim Kardashian έκανε τα πάντα για το πάρτι για τα 10α γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της, North, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Beverly Hills.

Η 42χρονη Kardashian έδειξε την υπερβολική εκδήλωση μέσω του TikTok Τετάρτη, δίνοντας φευγαλέα γεύση από τις ροζ πιτζάμες των καλεσμένων και τις ασορτί σκηνές με λαμπερά φώτα.

Η 10χρονη κόρη της Kourtney Kardashian, Penelope, εμφανίστηκε στο βίντεο τραγουδώντας το «Happy Birthday» στο μικρόφωνο.
@kimandnorthHappy birthday, North 💜🩷🖤🤍♬ original sound – Kim and North

@kimandnorthNorth and her best friend Eva beginning of birthday party ✨🎈♬ Teenage Dream

Η Νorth και τα υπόλοιπα παιδία απόλαυσαν φράουλες με σοκολάτα και μακαρόν ενώ έκαναν πάρτι, καθώς και μια επική ασημένια τούρτα γενεθλίων.

Η Kardashian και ο πρώην σύζυγός της Kanye West είναι επίσης γονείς του Saint, 7, του Chicago, 5, και του Psalm, 4, με τον νεότερο να κάνει μια σύντομη εμφάνιση στο ανέβασμα των social media.

Η North West έχει δείξει τις δεξιότητές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας πρωτοσέλιδα για τη μεταμόρφωση της μαμάς της σε Minion και σε πολλούς ακόμη χαρακτήρες.

@kimandnorth🎂♬ original sound – Kim and North

@kimandnorth♬ pov

Η μεγαλύτερη κόρη της Kim είναι γεννημένη «ερμηνεύτρια» όπως και ο πατέρας της, είπε η Kardashian στους ακροατές podcast του «Angie Martinez IRL» τον Δεκέμβριο του 2022.

«Της αρέσει να χαρίζει μουσική και απλά freestyle», είχε πει τότε ο δημιουργός των Skims. «Μπορούσε, για ώρες, να κάνει ραπ με τους ρυθμούς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Τανιμανίδης: “Οι γραμμές των τρένων έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου”

HerNewskl

Fedez: Νέα ανάρτηση μετά το χειρουργείο του ανέβασε ο Ιταλός ράπερ

Her News

Αγγελική Νικολούλη: “Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά”

HerNewskl