HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Τα τρία εντυπωσιακά νυφικά Ralph Lauren και η ιστορία τους

Jennifer Lopez-hernews

H Jennifer Lopez για τον θρησκευτικό γάμο που πραγματοποίησε στην Πολιτεία του Νότου, την Georgia φόρεσε ένα εκπληκτικό νυφικό που φτιάχτηκε κατά παραγγελία από τον οίκο Ralph Lauren.

IMG 9095 2 1
H Lopez ρίχνει μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη λίγο πριν πει “Ι do” στον Ben Affleck!  

O διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής Ralph Lauren υπήρξε πάντοτε ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας της διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού. Το νυφικό που φόρεσε η J.Lo αποτέλεσε την πρώτη δημιουργία του οίκου Ralph Lauren από τις τρεις διαφορετικές που δημιούργησε για την γκαρνταρόμπα της ειδικά για τις ανάγκες της μαγευτικής ημέρας του γάμου της.

IMG 9099 3
O top hairstylist της Lopez, Chris Appleton επιμελήθηκε το κλασικό στιλ που δημιούργησε για την ημέρα του γάμου της μαζεύοντας της τα μαλλιά πίσω.

Περισσότερα από 1000 κομμάτια υφάσματος τοποθετήθηκαν περίτεχνα για να δημιουργήσουν τον πλούσιο φραμπαλά του νυφικού. Οι μοδίστρες του οίκου έκοψαν 500 μέτρα υφάσματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να δημιουργήσουν το αιθέριο βολάν που αναδείκνυε τις αναλογίες της Jennifer Lopez.

To βολάν διαδεχόταν το πιο αυστηρό πάνω μέρος του νυφικού το οποίο δεν είναι άλλο από το εμβληματικό column dress του Ralph Lauren που κλείνει στο λαιμό.

IMG 9098 2
Διαβάστε περισσότερα στο ew.gr

Νεότερα Άρθρα

10 +1 τρόποι για να φορέσεις το πουλόβερ σου σωστά!

Her News

Παντελόνι: 3 Ιδέες για να το φορέσεις στη δουλειά

Her News

Mom jeans: Το πιο παρεξηγημένο τζιν της σεζόν

HerNewskl