HerNews.gr
Beauty

Makeup tips για να βγαίνεις καλύτερη στις φωτογραφίες

Είτε πηγαίνεις σε ένα ταξίδι bachelorette με τις φίλες σου, είτε βγάζεις συνεχώς φωτογραφίες για το Instagram, συγκεντρώσαμε συμβουλές μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζεις για να φαίνεσαι καλύτερα στις φωτογραφίες.

Η αλλαγή της ρουτίνας του μακιγιάζ σου μαζί με έξυπνες τεχνικές μπορεί να κάνει τη διαφορά, μεταμορφώνοντας πλήρως το πρόσωπό σου στις φωτογραφίες. Από την προετοιμασία του δέρματός  έως τη φυσική εφαρμογή και την τέλεια ενίσχυση των χειλιών, θα λατρέψεις αυτές τις συμβουλές και κόλπα!

Εφάρμοσε το μακιγιάζ σε φυσικό φωτισμό

Θα πρέπει πάντα να προσπαθείς να απλώνεις το μακιγιάζ σε φυσικό φως, ειδικά αν ξέρεις ότι πρόκειται να τραβήξεις φωτογραφίες. Ο φυσικός φωτισμός διαχέεται εύκολα και σου δίνει μια καλή εικόνα του τι κάνεις στο πρόσωπό σου.

Αυτό καθιστά ευκολότερο να δεις εάν κάτι δεν συνδυάζεται σωστά ή εάν πρέπει να προσθέσεις περισσότερη κάλυψη σε ορισμένες περιοχές. Το να στήσεις τον καθρέφτη σου πίσω από ένα παράθυρο με φυσικό φως είναι το βέλτιστο σημείο για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Εάν δεν έχεις πρόσβαση στο φυσικό φως ή έχει συννεφιά έξω, το λευκό φως είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή, καθώς είναι πιο κοντά στο φως της ημέρας.

Προετοίμασε το δέρμα σου με ένα primer

Η χρήση ενός primer θα δώσει στο δέρμα  πιο ωραίο φινίρισμα και θα βοηθήσει το μακιγιάζ σου να διαρκέσει περισσότερο. Τα primer μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος. Σίγουρα θα δώσουν και μια λεία υφή στο δέρμα. Αυτό σε βοηθά να αποφύγεις τυχόν μπαλώματα ή συσσώρευση μακιγιάζ, κάτι που είναι ιδανικό για φωτογραφίες. Ένα primer παρέχει έναν απαλό καμβά για την εφαρμογή του υπόλοιπου μακιγιάζ σου και θα το βοηθήσει να διαρκέσει όλη την ημέρα.

Μην ξεχνάς τα χείλη σου

Δεν θέλεις τα χείλη να εξαφανίζονται στις φωτογραφίες, γι’ αυτό χρησιμοποίησε χρώμα για να βελτιώσεις τα πιο λεπτά χείλη. Οι γυμνοί τόνοι θα κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται ανύπαρκτα και στις φωτογραφίες. Επίσης τα πιο σκούρα χρώματα μπορούν να κάνουν τα χείλη να φαίνονται πραγματικά λεπτά. Επέλεξε ένα διάφανο lip gloss σε έντονο χρώμα, για να τονώσεις φυσικά τα χείλη.

5 Βήματα για αψεγάδιαστο μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: Έκανε το πιο εμβληματικό χτένισμα

HerNewskl

Rita Ora: Έκανε το πιο ρομαντικό look που έχουμε δει!

HerNewskl

Αλογοουρά: Μήπως φθείρετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σας;

HerNewskl