HerNews.gr
Beauty

Stiletto nails: Το μανικιούρ που βλέπεις παντού

Τα stiletto nails είναι ένα μανικιούρ που πλέον το βλέπεις παντού. Νύχια λιμαρισμένα και διαμορφωμένα με αιχμηρή μύτη στην άκρη, είναι συνήθως μακριά, αλλά φέτος το αγαπημένο σχήμα των νυχιών γίνεται πιο πρακτικό. 

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Τα κοντά νύχια είναι για μένα τουλάχιστον πιο πρακτικά για τις καθημερινές μου δραστηριότητες, όπως όταν γράφω στον υπολογιστή ή όταν μαγειρεύω. Παρακάτω θα βρεις 5 ιδέες για stiletto nails που είμαι σίγουρη ότι θα δοκιμάσεις κι εσύ!

Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις αυτή την τάση στα νύχια, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα stiletto nails με τα οποία έχω πάθει μια μικρή εμμονή αυτή τη στιγμή.

Pearl stiletto nails

Αν αγαπάς όπως εγώ τα ουδέτερα νύχια, αλλά θέλεις να προσθέσεις κάτι παραπάνω, οι πέρλες είναι ο καλύτερος τρόπος. Είναι θηλυκές και όμορφες και αποτελούν ένα ιδανικό σχέδιο για την μέρα του γάμου σου. Την επόμενη φορά που θα πας για μανικιούρ ζήτησε ένα μαργαριταρένιο mani και θα με θυμηθείς!

Ροζ νύχια

Χάρη στη Haily Bieber, τα ροζ νύχια έχουν κυριαρχήσει παντού κι είναι από τις πρώτες μου επιλογές, όταν κάνω τα stiletto nails. Σίγουρα θα σου δώσουν αυτή τη δροσερή κοριτσίστικη εμφάνιση που θέλεις φέτος το καλοκαίρι.

Γαλλικό μανικιούρ

Το κλασικό σχέδιο γαλλικού μανικιούρ φαίνεται εκπληκτικό σε κοντά stiletto nails. Κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά και το ζεστό ροζ χρώμα είναι πολύ σικ. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε χρώμα θέλεις για το γαλλικό mani, από λεβάντα έως μαύρο ή κλασικό λευκό.

Αφηρημένα σχέδια στα νύχια

Μπορεί να έχεις κοντά νύχια, αλλά και πάλι μπορείς να πετύχεις τα stiletto nails, αρκεί να τονίσεις το μανικιούρ σου με το κατάλληλο σχέδιο. Συνδύασε και ταίριαξε γραμμές και γεωμετρικά σχήματα για μια τολμηρή εμφάνιση στα νύχια. Κλασικές αποχρώσεις όπως το λευκό και το μαύρο δίνουν σίγουρα μια εντυπωσιακή αντίθεση σε μια γυμνή βάση, ενώ ένα κίτρινο χρώμα τα φωτίζει όλα.

Wet hair look: Πώς θα πετύχεις το απόλυτο χτένισμα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Beauty: Αυτός είναι ο λόγος που το foundation μπορεί να δείχνει cakey τον χειμώνα

HerNews ka

Έλενα Χριστοπούλου: Τόλμησε το rich girl manicure!

HerNewskl

Rihanna: Υιοθέτησε την τάση των waterfall fringes

HerNewskl