HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμος Βερύκιος: «Πολιτική συνέντευξη μπορεί να κάνει μια ψυχαγωγική εκπομπή όταν υπάρχει background του παρουσιαστή με τα πολιτικά δρώμενα»

Οι κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και η Βίκυ Δέτσικα, συνάντησε το Δήμο Βερύκιο ο οποίος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις εμφανίσεις των πολιτικών σε ψυχαγωγικές εκπομπές λόγω προεκλογικής περιόδου αλλά και στον Δημήτρη Κοντομηνά.

Αρχικά ο Δήμος Βερύκιος δήλωσε: «Ρωτάτε έναν μεσήλικα πως κυλάει η σεζόν; Όπως πάντα. Στον αυτόματο. Δεν ξέρω κάτι για του χρόνου. Εγώ τι κουβέντες να κάνω; Δεν κάνω εγώ κουβέντες. Και δεν είναι δική μου η στήλη στο “Happy Day”, είναι του Alpha. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι στα κανάλια, δεν πρέπει να καβαλάμε τα καλάμια».

Για την Ελένη Τσολάκη δήλωσε: «Ένα από τα καλύτερα παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν θέλω να μου την πειράζει κανένας».

«Θα σας πω ένα μυστικό, δεν βλέπω τηλεόραση, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, πολιτική συνέντευξη – συζήτηση μπορεί να κάνει μια ψυχαγωγική εκπομπή όταν υπάρχει background από πίσω του παρουσιαστή με τα πολιτικά δρώμενα. Όταν δηλαδή έχει μια εμπειρία και φυσικά ένα χάρισμα. Ο Γιώργος Λιάγκας που κάνει ψυχαγωγία, έχει πολιτικό backround σαφώς και μπορεί να κάνει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος.

Τέλος τόνισε: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς υπήρξε ένα φωτισμένος άνθρωπος του ελληνικού επιχειρείν. Έβαλε τη σφραγίδα του, στηρίχθηκε στον άνθρωπο και αγαπούσε πολύ την Ελένη Τσολάκη. Την θεωρούσε ένα παιδί που είχε χάρισμα, «αυτή η Θεσσαλονικιά είναι καλό παιδί» μου έλεγε. Αυτό το χάρισμα που είχε ο Κοντομηνάς στην ανεύρεση ταλέντων να το λαμβάνουν οι νεότεροι υπόψιν τους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μιμή Ντενίση: «Η «Σμύρνη μου αγαπημένη» άλλαξε την καριέρα μου»

Her News b

Μάντη Περσάκη: «Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε»

Her News

Τριαντάφυλλος: «Νιώθω πικραμένος γιατί ο Σάκης Κατσούλης έγινε φίλος με τον Κόρομι με τον οποίο περάσαμε δύσκολα»

Her News b