HerNews.gr
Ελλάδα

Κως: Σε αντιφάσεις «έπεσε» ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται βασικός ύποπτος για τον θάνατο της Αναστάζια

Οι Αρχές θεωρούν ως βασικό ύποπτο τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές. Κάμερες ασφαλείας από τα γειτονικά σπίτια δείχνουν την κοπέλα να μπαίνει σπίτι του, καμία κάμερα όμως δεν έχει καταγράψει τον ίδιο να πηγαίνει την κοπέλα στο σημείο που βρέθηκε τελευταία φορά το στίγμα του κινητού της.

Αντιφάσεις κι ύποπτες κινήσεις

Νούμερο ένα ύποπτος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια παραμένει ο ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος και κρατείται για αρπαγή.

Είναι ο άνδρας που την είδε τελευταία φορά. Το εισιτήριό του για Ιταλία, αλλά και οι αντιφάσεις σε όσα ελάχιστα έχει πει στους αστυνομικούς ενισχύουν τις υποψίες.

Βίντεο που βρίσκεται στα χέρια των αρχών δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την 27χρονη να φεύγει με τον 32χρονο, με μοτοσυκλέτα, προς το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του.

Τί ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 32χρονος

«Συνευρέθηκα σεξουαλικά με την κοπέλα με την θέληση της και μετά την άφησα στο σημείο που μου είπε».

Καμία κάμερα όμως δεν έχει καταγράψει τον ίδιο να πηγαίνει την κοπέλα στο σημείο όπου εντοπίστηκε τελευταία φορά το στίγμα του κινητού της.

Επιπλέον, ο 32χρονος φέρει γρατσουνιές και σημάδια πάλης.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει και ο συγκάτοικος του 32χρονου καθώς και εκείνος έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Κάμερες ασφαλείας από τα γειτονικά σπίτια δείχνουν, ωστόσο, την κοπέλα να μπαίνει στο σπίτι.

«Δεν ήρθε ποτέ η κοπέλα στο σπίτι , δεν την είδα ποτέ».

Στοιχεία που προέρχονται από την ανάλυση γενετικού υλικού, μεταξύ αυτών DNA της κοπέλας βρέθηκαν στο σπίτι του 32χρονου.

Το εισιτήριο… χωρίς επιστροφή

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας, και δεν είχε ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικο του- ότι σκόπευε να φύγει.

«Ο 32χρονος, ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς, ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος. Την περασμένη Τετάρτη 7 το απόγευμα είδα τον Μπαγκλαντεσιανό να τρέχει μπροστά από το σπίτι μου, έχοντας λερωμένα από χόρτα και στάχια τα ρούχα του. Με προσπέρασε χωρίς να μου μιλήσει, φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό. Μετά από λίγο αναζητούσε τον άνδρα μου, προκειμένου να τον βοηθήσει να εκδώσει ένα εισιτήριο», περιέγραψε γειτόνισσά του.

Κι άλλες μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 32χρονου, ώρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 32χρονος έχει πέσει σε αντιφάσεις καθώς αρχικά φέρεται να είχε πει πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με την Αναστάζια με τη θέληση της, όμως τις τελευταίες ώρες λέει πως αυτό δεν συνέβη ποτέ και ο μόνος λόγος που συναντήθηκαν ήταν με σκοπό να της δώσει χασίς.

Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι ο 32χρονος Μπακλατσεσιανός αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Νιόπαντρο ζευγάρι μοίρασε γαμήλια γεύματα σε άστεγους

Her News b

Επιδείνωση του καιρού σήμερα και αύριο με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία

Her News b

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε μπαίνει και πόσα χρήματα δικαιούστε

Her News