HerNews.gr
Διεθνή

Ανοίγει το βαθύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο – Θα βρίσκεται 419 μέτρα κάτω από τη γη

Το πιο βαθύ ξενοδοχείο του κόσμου δηλώνει περήφανα ως η πιο βαθιά κατοικία στη Γη. Έχει δημιουργηθεί 1.375 πόδια (419 μέτρα) κάτω από τα μαγευτικά βουνά Snowdonia στην Ουαλία.

Αυτό το υπόγειο καταφύγιο, που προσφέρει καταλύματα με μέγιστη τιμή 700 δολάρια, βρίσκεται σε έναν θάλαμο του άλλοτε πολυσύχναστου ορυχείου σχιστόλιθου Cwmorthin.

Η είσοδός του μπορεί να επιτευχθεί μόνο διασχίζοντας ένα απαιτητικό και τρομερό μονοπάτι μέσα από τις αρχαίες σήραγγες εξόρυξης.

Το βαθύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο Deep Sleep προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καθώς αναδύεται 1.375 πόδια κάτω από τα βουνά Snowdonia στην Ουαλία.

Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο, το βαθύτερο καταφύγιο ύπνου, περιλαμβάνει τέσσερις ιδιωτικές καμπίνες με δύο μονά κρεβάτια. Ένα γοητευτικό σπήλαιο, που αποπνέει έναν αέρα ρομαντισμού, διαθέτει άνετο διπλό κρεβάτι, τραπεζαρία και απλή αλλά λειτουργική τουαλέτα και νιπτήρα.

Ταξίδι στο ιστορικό ορυχείο

Πηγαίνοντας στο ιδιαίτερο ταξίδι μέσα από το ιστορικό ορυχείο, του οποίου οι λειτουργίες διήρκεσαν περίπου από το 1810 έως το 1939, οι επισκέπτες θα περιηγηθούν σε ένα ξεχωριστό μονοπάτι γεμάτο με απομεινάρια του παρελθόντος.

Το πέρασμα μέσα στο χρόνο συνεπάγεται τη διέλευση αρχαίων σκαλοπατιών που κατασκευάστηκαν από επιμελείς ανθρακωρύχους, τη διάσχιση φθαρμένων γεφυρών που ψιθυρίζουν ιστορίες περασμένων εποχών και τη συμμετοχή σε ευκίνητες αναρριχήσεις που δοκιμάζουν την ευκινησία και την αποφασιστικότητα.

Εξωτερική καμπίνα στο βαθύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο Deep Sleep

Μετά από ένα ταξίδι ανακάλυψης, ξετυλίγεται η κάθοδος στο καταφύγιο του ξενοδοχείου , με περίπου μία ώρα που απαιτείται για να φτάσετε στους χώρους του. Μια συμφωνία από συναρπαστικές ιστορίες και μαγευτικά τοπία συνοδεύει τους επισκέπτες καθώς μπαίνουν βαθύτερα σε αυτό το υπόγειο θαύμα.

Φτάνοντας στο κατώφλι του Deep Sleep, που διακρίνεται από μια τρομερή ατσάλινη πόρτα, οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα ανακουφιστικό ρόφημα, προσφέροντας μια ζεστή πρόσκληση να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη στιγμή.

Απολαμβάνοντας μια αληθινή σχέση τύπου αποστολής, μπορούν να απολαύσουν ένα δωρεάν γεύμα που σερβίρεται στο φιλόξενο τραπέζι πικνίκ του ξενοδοχείου, αποτυπώνοντας τέλεια την ουσία του αξιοσημείωτου ταξιδιού τους.

Ρυθμίσεις Deep Sleep

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, το Deep Sleep διατηρεί σταθερή θερμοκρασία 10 βαθμών Κελσίου. Ωστόσο, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις ψυχρές νύχτες, καθώς οι καμπίνες προσφέρουν ένα καταφύγιο ζεστασιάς και άνεσης χάρη στους καλά μονωμένους τοίχους τους.

Παρά την απομακρυσμένη ρύθμιση, οι σύγχρονες ανέσεις δεν θυσιάζονται. Όλος ο φωτισμός εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί με χαμηλή τάση, τροφοδοτούμενος από αποδοτικές μπαταρίες 12v.

Σε μια ευχάριστη έκπληξη, η συνδεσιμότητα Wi-Fi είναι διαθέσιμη, η οποία διευκολύνεται από ένα αξιοσημείωτο καλώδιο ethernet μήκους ενός χιλιομέτρου που εκτείνεται από μια κεραία 4G στην επιφάνεια. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες να παραμένουν συνδεδεμένοι και να μοιράζονται αξέχαστες εμπειρίες, ακόμη και σε αυτό το κρυμμένο καταφύγιο.

Προσθέτοντας στην απρόσκοπτη εμπειρία, το τρεχούμενο νερό ρέει με χάρη μέσα στο ορυχείο, που προέρχεται από μια φυσική πηγή. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε βασικές ανέσεις, ενισχύοντας την άνεση και την ευεξία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπουδαία ανακάλυψη στην Ανταρκτική: Εντοπίστηκε νέα αποικία αυτοκρατορικών πιγκουίνων

HerNews ka

«Καμπανάκι» από τον Ίλον Μασκ για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας του Twitter

Her News b

Rihanna: Αύριο θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι μετά από 6 χρόνια απουσίας!

HerNewskl