HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Wednesday: Ξεκινούν και επίσημα τα γυρίσματα της 2ης σεζόν – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς με τον Tim Burton, “Wednesday”, είναι καθ’ οδόν. Η πλατφόρμα ροής μοιράστηκε τα νέα με ένα κορυφαίο κλιπ από την πρώτη σεζόν με τη λεζάντα “Έρχονται περισσότερα βασανιστήρια. Τυχερός είσαι”.

«Ήταν απίστευτο να δημιουργήσω μια σειρά που έχει συνδεθεί με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το δύσκολο ταξίδι της “Wednesday” στη δεύτερη σεζόν», είπαν οι εκτελεστικοί παραγωγοί Alfred Gough και Miles Millar στο TUDUM του Netflix .

«Ανυπομονούμε να βουτήξουμε πρώτα σε μια άλλη σεζόν και να εξερευνήσουμε τον τρομακτικό, κόσμο του Nevermore. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η Wednesday δεν έχει αδειάσει πρώτα την πισίνα».

Η σειρά έσπασε τα ρεκόρ της ροής του Netflix κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής της, με 341,23 εκατομμύρια ώρες προβολής της σειράς σε λίγες μόνο μέρες.

 Το ρεκόρ της σειράς με κορυφαία ροή κατείχε προηγουμένως η τελευταία σεζόν του Stranger Things στις αρχές του καλοκαιριού. Το κορεατικό δράμα Squid Game είναι ο τρέχων κάτοχος του ρεκόρ όλων των εποχών με περισσότερες από 571 εκατομμύρια ώρες προβολής σε μια εβδομάδα στο Netflix.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

Η σειρά “Wednesday” είναι επίσης αυτή τη στιγμή στο Top 10 και για τις 93 χώρες όπου είναι διαθέσιμο το Netflix.

Η σειρά ακολουθεί τον αγαπημένο χαρακτήρα των θαυμαστών και τη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Addams, Wednesday, την οποία υποδύεται η Jenna Ortega, καθώς περιηγείται τη ζωή της ως φοιτήτρια στο Nevermore Academy και διαχειρίζεται την αναδυόμενη ψυχική της ικανότητα, με στόχο να λύσει μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες που συμβαίνουν στο πανεπιστημιούπολη.

H Jenna Ortega μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την πρεμιέρα της Wednesday , όπου η σταρ ποζάρει στο πλευρό της Christie, Ricci και Zeta-Jones και ευχαριστεί τους θαυμαστές για τη συντριπτική υποστήριξή τους στη σειρά.

Πότε θα βγει η δεύτερη σεζόν στο Netflix;

Με βάση το βαρύ πρόγραμμα παραγωγής της σειράς για την 1η σεζόν (χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να περάσει από τα γυρίσματα στη ροή), καθώς και η πρωταγωνίστρια της, η Ortega, που είναι τόσο περιζήτητο ταλέντο με άλλα έργα στο δρόμο, η καλύτερη εικασία μας θα ήταν θα δούμε την σειρά να επιστρέφει κάποια στιγμή το 2024.

Η 2η σεζόν θα παρουσιάσει ένα νέο μέλος της οικογένειας Addams.

Ως μέρος της εκδήλωσης θαυμαστών Tudum του Netflix, οι πρωταγωνιστές της Wednesday Ortega, Doohan, Myers γύρισαν ένα ειδικό κλιπ στο οποίο απάντησαν σε πολλές δημοφιλείς θεωρίες θαυμαστών για την επερχόμενη σεζόν.

Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής από τη σεζόν 2 είναι τόσο στενές που ακόμη και οι ηθοποιοί δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί ακόμα, μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι η σεζόν 2 θα παρουσιάσει ένα νέο μέλος της οικογένειας Addams.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι 3 καλύτεροι ρόλοι του Τζορτζ Κλούνεϊ

Her News

«ΤΖΟΡΝΤΑΝ» με τη Μαρία Κορινθίου, για 3η χρονιά επιτυχίας στο θέατρο ΑΛΑΜΠΡΑ

Her News

Kinds of Kindness : H επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone θα είναι στο Φεστιβάλ Καννών

HerNews ka