HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε στα MAD VMA 2023 πότε έμαθε ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά

Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιστρέψει ανανεωμένη στη σκηνή, μετά τη γέννηση του γιού της, μετά τις συναυλίες που έχει ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας 19/6 ανέβηκε στη σκηνή των MAD VMA και έγραψε για ακόμη μια φορά ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης εδώ και 10 χρόνια που αποσπά 3 βραβεία στην ίδια διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε τα βραβεία Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης Ποπ, Viral Τραγούδι Της Χρονιάς για το «El Telephone» και Video Της Χρονιάς για τη version του «El Tepephone» με τους FY, Mente Fuerte, Tranno, Bobito και Ayman.

 Όταν λοιπόν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει ένα από τα βραβεία της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στον κόσμο που βρισκόταν εκεί ότι ακριβώς πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα δυο ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2022 έμαθε ότι είναι έγκυος.

«Θέλω να πω κάτι, πέρυσι σε αυτή την σκηνή, δύο μέρες πριν τραγουδήσω το El Telephone, για πρώτη φόρα έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο κοινό.

Σε δηλώσεις της στο Mad Tv λίγο πριν ανέβει στη σκηνή δήλωσε: «Είναι πολύ καλά το μωράκι μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω υπέροχα, περίμενα πώς και πώς να επιστρέψω. Μου έλειψε πάρα πολύ ο κόσμος, μου έλειψε πιο πολύ όλο αυτό. Χαίρομαι που στη ζωή μου όλα έχουν αλλάξει και έχουν πάει προς το καλύτερο. Επέστρεψα και όλα έχουν αλλάξει. Ο γιος μου είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: “Κάποια στιγμή του είπα όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα”

Her News

Αντώνης Δημητριάδης: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε και τρακ για το ‘Σπίτι με το MEGA’

Her News

Σπύρος Μπιμπίλας: Γιατί κόπηκε η ολιγόλεπτη σκηνή του από το «The Crown» ;

HerNews ka