HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αντώνης Δημητριάδης: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε και τρακ για το ‘Σπίτι με το MEGA’

Ο dj Αντώνης Δημητριάδης, μίλησε στο το «Χαμογέλα και Πάλι!» για το «Σπίτι με το MEGA» στο οποίο είναι ο project manager, και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21.00 στο MEGA.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας χαρίσουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι και ανοίγουν τη ψυχή τους στη φιλόξενη και εγκάρδια οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά. Δίπλα τους θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς.

Ένα σπίτι ανοιχτό για όλους!

Το «Σπίτι με το MEGA» μάς υποδέχεται μετά μουσικής!

Η μουσική εκπομπή που γέμισε τα βράδια μας με τραγούδια και μελωδίες, ανέδειξε καλλιτεχνικές και προσωπικές πλευρές σπουδαίων δημιουργών και ερμηνευτών του ελληνικού ρεπερτορίου που δεν τις γνωρίζαμε, και έγινε «το σπίτι μας», επιστρέφει δυναμικά για 4η σεζόν.

Το «Σπίτι με το MEGA» σηκώνει αυλαία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21:00, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, εκλεκτούς καλεσμένους και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε ένα ανανεωμένο σκηνικό.

Ο project manager του πιο αγαπημένου μουσικού «σπιτιού» της ελληνικής τηλεόρασης, Αντώνης Δημητριάδης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για το show που για ακόμη μία χροινά θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των τηλεθεατών.

«Η μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, με τον Κώστα Τουρνά και την Πέγκυ Ζήνα, και με μεγάλη παρέα και με special guest τον Σταμάτη Σπανουδάκη. Η Ρούλα δεν σου κρύβω ότι είχε και τρακ. Εκεί δείχνεις πόσο επαγγελματίας είσαι. Με πήρε τηλέφωνο πριν λίγο και έκανε χιούμορ», είπε αρχικά.

«Σήμερα έχει πάρα πολύ ωραίες ιστορίες, κουβέντα, υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά των καλλιτεχνών.»

«Έχουμε κάνει μία στροφή στην εκπομπή να ακούσουμε και κάποια πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακούσει, 5 ωραίες ιστορίες, σταθμούς της καριέρας του κάθε καλλιτέχνη. Πολλές ιστορίες, φωτογραφίες και βίντεο», πρόσθεσε ο Αντώνης Δημητριάδης.

Το «Σπίτι με το MEGA» το έχουμε γνωρίσει μουσικά τα τελευταία χρόνια, σε αυτό το γραφείο είχε έρθει η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, στην πρώτη καραντίνα και λέγαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για τον κόσμο. Παραμένει μουσική εκπομπή, παραμένει με αγάπη και σεβασμό στους καλλιτέχνες, και με τη Ρούλα που δεν είναι η πρώτη φορά, έχει έρθει άλλες δύο φορές. Τώρα με την Ρούλα Κορομηλά, θα δημιουργήσουμε το Σάββατο το βράδυ για τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες», τόνισε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη είναι μια εμπειρία, είναι εξέλιξη, κάνεις άλλη τηλεόραση»

Her News

Δούκισσα Νομικού: Θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό”;

HerNewskl

Γέννησε η Ευαγγελία Αραβανή: Το φύλο του μωρού & το όνομα που σκέφτονται να του δώσουν

HerNews ka