HerNews.gr
Διεθνή

Η σύντροφός του Νεϊμάρ έχει βάλει τρεις κανόνες για όταν…την απατάει!

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι είναι η επίσημη αγαπημένη του Νεϊμάρ και σε λίγους μήνες θα τον κάνει πατέρα για δεύτερη φορά . Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και η Βραζιλιάνα influencer είναι μεν μαζί αλλά ζουν χώρια.

Πριν από λίγες ημέρες εκείνη έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της και εκείνος ήταν στο Μαϊάμι για διακοπές και για να δει τους Miami Heat. 

Δεν είναι ένα κανονικό ζευγάρι και τα ΜΜΕ στη Βραζιλία γράφουν ότι ο Νεϊμάρ δεν της είναι πιστός και η ίδια το επιτρέπει. Όπως γράφουν ο ποδοσφαιριστής απάτησε την Μπρούνα στο Ρίο πριν από λίγους μήνες, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μετά από αυτό η 29χρονη του έβαλε κανόνες για όταν την απατάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο αρθρογράφος Erlan Bastos, ο παίκτης της Παρί είναι ελεύθερος να φλερτάρει και ακόμη και να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες. 

Η influencer έχει θεσπίσει τρεις κανόνες για την αποδοχή αυτού του τύπου περιπτώσεων.

«Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα», γράφουν στη Βραζιλία. Το διακριτικός σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες στα social media με τη κοπέλα που την απατάει.

Νεότερα Άρθρα

Jesse Jane: Βρέθηκε νεκρή στα 43 της χρόνια η πασίγνωστη πορνοστάρ

HerNews ka

Bianca Censori – Kanye West: Ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια

HerNews ka

Σοκάρει ο άνδρας που εισέβαλε στο Κάστρο του Ουίνδσορ τα Χριστούγεννα – «Ήρθα να σκοτώσω τη Βασίλισσα»

Her News