HerNews.gr
Ελλάδα

Ο καφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη

Όχι, ο Αντώνης Ρέμος δεν κατεβαίνει υποψήφιος, όμως το καφεδάκι που ήπιε το πρωί στην Θεσσαλονίκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε viral.

Ο Αντώνης Ρέμος το πρωί βρέθηκε για καφέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μάθουν τι είπαν στην παρέα που ήταν και ο Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης και που ουκ ολίγοι πολίτες προσέγγισαν για να μιλήσουν και αυτοί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κόσμος έχει κρίνει και τον κρίνει, όπως λέει και ένας φίλος μου μέχρι σήμερα, λοιπόν αποδεικνύεται ότι είναι στον σωστό δρόμο και από ότι φαίνεται ο κόσμος τον στηρίζει και έχει πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον της χώρας», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος.

«Η συζήτησή μας κινήθηκε γύρω από τρία θέματα. Το ένα αφορά στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία, το δεύτερο την Παιδεία με ειδικές προτάσεις όσων αφορά την ασφάλεια στους νέους. Τρία, τα θέματα της υπηρεσιακής Αστυνομίας», ανέφερε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ίδια ώρα, συνεχίζει με ορμητικότητα τον προεκλογικό αγώνα ζητώντας ισχυρή αυτοδυναμία ενώ δεν απέκλεισε να μπουν περισσότερα από 5 κόμματα στην Βουλή.

Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να ποντάρει στην στρατηγική της χαμένης ψήφου και χαμένη για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στα άλλα κόμματα.

Να ψαλιδίσει την ΝΔ επιχειρεί και ο Νίκος Ανδρουλάκης που υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας.

«Η δύναμη του λαού για να αντιμετώπιση την αντιλαϊκή κυβέρνησαν θα φανεί στις ψήφους του ΚΚΕ», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αν ο ελληνικός λαός θέλει να βάλει 8 κόμματα στη Βουλή,  ο δικός μου λόγος είναι περιττός», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι πολιτικοί αρχηγοί φορτσάρουν στα τελευταία μέτρα πριν την κάλπη της Κυριακής με τα κομματικά επιτελεία να βάζουν στην εξίσωση και ένα νέο δεδομένο, τον άστατο καιρό που αναμένεται να υπάρχει στην 25 Ιουνίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σε κλοιό γρίπης για το επόμενο δίμηνο – «Θερίζει» σε όλες τις ηλικίες

HerNews ka

Τέμπη: Έφτασε στο γραφείο του Ανακριτή ο 59χρονος σταθμάρχης Λάρισας- Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες

HerNews ka

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: «Μάχη» με τις φλόγες για 10η μέρα στον Έβρο – Εκκενώθηκαν οικισμοί

HerNews ka