HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori – Kanye West: Ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια

Έχουν εμφανιστεί ρεπορτάζ που υποδηλώνουν ότι ο Kanye West και η Bianca Censori ετοιμάζονται να δημιουργήσουν οικογένεια, με το μοντέλο να εκφράζει την προθυμία να αγκαλιάσει τη μητρότητα χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις τολμηρές επιλογές μόδας της.

Παρά τις εικασίες και τις απόψεις που κυκλοφορούν γύρω από τη σχέση τους, το ζευγάρι παραμένει συγκεντρωμένο στο κοινό ταξίδι του.

Η Bianca Censori έχει συγκεντρώσει την προσοχή για τις τολμηρές εμφανίσεις της και τον υψηλού προφίλ ρομαντισμό της με τον West. Σύμφωνα με τη The Sun, απολαμβάνει την προσοχή και θεωρεί τις στιλιστικές της επιλογές ως καλλιτεχνικές εκφράσεις, ασπαζόμενη την ατομικότητά της ανεξάρτητα από την κοινή γνώμη.

Η πηγή άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο η Censori να συνεχίσει να επιδεικνύει την προκλητική της εμφάνιση ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάνοντας συγκρίσεις με το τολμηρό στυλ μητρότητας της Rihanna.

«Η Bianca είναι στο στοιχείο της. Λατρεύει την προσοχή και να ντύνεται από τον Ye , παρά τη γνώμη όλων για τα ντυσίματά της», είπε η πηγή στην US Sun.

«Αισθάνεται ότι πολλές από τις εμφανίσεις της είναι καλλιτεχνικές, όχι μόνο για τη μόδα».

«Η Bianca είναι πλήρως αφοσιωμένη και σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν την ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άνθρωποι για αυτήν».«Δεν θα εκπλαγώ αν έμενε έγκυος σύντομα και θα συνεχίσει να φοράει αποκαλυπτικά ρούχα όπως και η Rihanna».

Χρειάζεται διάλειμμα

Ωστόσο, έχουν προκύψει αντικρουόμενες προοπτικές για τη σχέση τους, με κάποιους να εικάζουν ότι ο Kanye West μπορεί να εκμεταλλεύεται την Censori για να τονώσει τη μουσική του καριέρα.

Η Daily Mail επικαλέστηκε μια πηγή που υποδηλώνει ότι η Bianca Censori αισθάνεται πιεσμένη από την αδιάκοπη επιδίωξη της δημοσιότητας του West , ιδιαίτερα ενόψει της κυκλοφορίας του άλμπουμ του.

«Χρειάζεται ένα διάλειμμα και πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω», σημείωσε μια πηγή.

«Της άρεσε η προσοχή, αλλά γίνεται συντριπτική και ο Kanye συνεχίζει να πιέζει και να πιέζει για περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα μέχρι την κυκλοφορία του Vultures 2».

Παρόλα αυτά, η Censori φέρεται να είναι αποφασισμένη να δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία οικογένειας μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να υποστηρίξει τη δημόσια έκθεσή της.

Η αδερφή της Bianca, Angelina Censori, απέρριψε τις αναφορές ως «ανοησίες», υπογραμμίζοντας την υποστήριξή της στη μουσική και τα εγχειρήματα μόδας του West στην Herald Sun.

Άλλος άνθρωπος η Bianca Censori: Δείτε τι φόρεσε στην έξοδο με τα παιδιά του Kanye West

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καμίλα: Επιλέγει τον αγαπημένο σχεδιαστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το φόρεμα της στέψης

HerNews ka

Kylie Jenner: «Είναι μια λανθασμένη αντίληψη ότι έχω κάνει τόση επέμβαση στο πρόσωπό μου»

HerNews ka

Έλον Μασκ: Διακοπές στην Ιταλία με την πρώην του και τον γιό τους

HerNews ka