HerNews.gr
Διεθνή

The Simpsons: Η πρόβλεψη από το 2006 για το υποβρύχιο Titan

Οι θαυμαστές μένουν έκπληκτοι καθώς ένα παλιό επεισόδιο από τους The Simpsons επανεμφανίζεται, που μοιάζει εντυπωσιακά με το χαμένο υποβρύχιο Titan, τροφοδοτώντας τη θεωρία των «προβλέψεων».

Το επεισόδιο που προβλήθηκε το 2006 επανεμφανίζεται στο διαδίκτυο και πραγματικά μιλάμε για μια ακόμη τρομακτική ομοιότητα.

Με τα χρόνια, οι Simpsons έχουν συναρπάσει το κοινό με το έξυπνο χιούμορ και την απίστευτη ικανότητά τους να προβλέπουν γεγονότα της πραγματικής ζωής. Από τη συγκλονιστική προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ μέχρι τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, η σειρά κινουμένων σχεδίων έχει συχνά χαρακτηριστεί ως ένας σύγχρονος Νοστράδαμος. 

Από την επανεμφάνιση αυτού του επεισοδίου, οι θαυμαστές έχουν κατακλύσει τα social media με την έκπληξή τους. 

Η ομοιότητα με τους Simspons

Στο Twitter έχει δημοσιευτεί ένα βίντεο από το επεισόδιο. Σε αυτό εμφανίζεται ο Homer Simpson και ο βιολογικός του πατέρας. Είναι έτοιμοι να καταδυθούν στον βυθό για να ανακαλύψουν τον θησαυρό του ναυαγίου Piso Mojado.

Ο ήρωας μπαίνει στο υποβρύχιο για μια εξερεύνηση στον βυθό. Κάποια στιγμή  σφηνώνει σε μια σπηλιά. Χάνει όμως τις αισθήσεις του μετά λόγω έλλειψης οξυγόνου. Ύστερα από λίγες μέρες βέβαια ξυπνάει στο νοσοκομείο.

Ενώ ορισμένοι απορρίπτουν αυτές τις προβλέψεις ως απλές συμπτώσεις, άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο στην εξαιρετική προνοητικότητα των Simpsons.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαράϊα Κάρεϊ: Το πρώτο ντουέτο με την 11χρονη κόρη της

Her News b

Μάικλ Πάρκινσον: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός παρουσιαστής

HerNews ka

Έφυγε από τη ζωή η Αν Χες μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο – Αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα

Her News