HerNews.gr
Καριέρα

Digital nomads: Τα must have αξεσουάρ που πρέπει να έχετε

Αν ανήκετε στους digital nomads υπάρχουν κάποια must have αξεσουάρ που πρέπει να έχετε, γιατί θα σας φανούν πραγματικά χρήσιμα.

Μπορεί κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει τον συναρπαστικό τρόπο ζωής του να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ενώ πληρώνεται, αλλά δεν είναι κάτι πολύ εύκολο.

Χρειάζεται πολύ θάρρος και θυσίες για να γίνεις κι εσύ digital nomad. Αλλά μόλις το κάνετε, θα μάθετε την ομορφιά και το ατελείωτο φάσμα των δυνατοτήτων όταν είστε μέλος αυτής της κοινότητας.

Παρακάτω μοιραζόμαστε τέσσερα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, που ετοιμάζεται να αφήσει τη ζώνη άνεσής της και να αρχίσει να ταξιδεύει με πλήρη απασχόληση!

1. Mobile hotspot

Η δουλειά σας είναι να παραμένετε συνδεδεμένες με τους πελάτες σας. Έτσι, η συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο είναι το νούμερο ένα στη λίστα που πρέπει να έχετε. Δυστυχώς, τα ταξίδια θα σας μεταφέρουν σε περιοχές όπου η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι αργή ή δεν υπάρχει καθόλου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε προετοιμασμένες και εξοπλισμένες με hotspots που θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε σε υπηρεσίες δεδομένων σε πολλές χώρες, χρησιμοποιώντας φορείς τηλεφωνίας της συγκεκριμένης χώρας.

2. Ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Το να είσαι digital nomad σημαίνει ότι θα απολαμβάνεις τα ταξίδια, αλλά θα πρέπει επίσης να εργάζεσαι κάτω από μη ιδανικές συνθήκες, όπως σε πολυσύχναστες και θορυβώδεις τοποθεσίες. Για να εστιάσετε στην εργασία σας, θα χρειαστείτε ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Επιπλέον, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μην ακούτε συνομιλίες στο λεωφορείο ή το αεροπλάνο όταν χρειάζεστε λίγο χρόνο ή απλά θέλετε να ξεκουραστείτε.

3. Φορητό ηχείο

Εάν η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας ενώ εργάζεστε ή ως εργαλείο για καθημερινή χαλάρωση ένα φορητό ηχείο είναι απαραίτητο αξεσουάρ.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων αυτού του χαριτωμένου μικρού αξεσουάρ.

4. Εξωτερική μπαταρία

Μια εξωτερική μπαταρία είναι μικρή, προσιτή και σωτήρια, όταν είσαι κολλημένη στη μέση του πουθενά. Μην περιμένετε άλλο και αποκτήστε έναν εξωτερικό φορτιστή συμβατό με όλα τα gadget σας.

Έτσι, δεν θα σας πιάνει πανικός την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί η ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας σε μία από τις οθόνες σας.

Tips για την επιστροφή στη δουλειά μετά το Σαββατοκύριακο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αυτό το χαρακτηριστικό ψάχνουν οι εργοδότες όταν κάνουν προσλήψεις

Her News

Μάθε με ποια επαγγέλματα δεν μένεις ποτέ άνεργη!

Her News

Θες να διαπραγματευτείς έναν μεγαλύτερο μισθό; 6 κινήσεις που θα σε βοηθήσουν

Her News