HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο Peanut

Eνώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 26/6.

Μετά την ορκωμοσία του πρωθυπουργού, το απόγευμα στις 17:00 θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης και την Τρίτη θα ορκιστούν οι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί.

«Είναι ξεχωριστή τιμή να παραλαμβάνω αυτή την εντολή για να σχηματίσω κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας», υπογράμμισε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε πως νιώθει «βαριά την ευθύνη στους ώμους του», υπενθύμισε ότι εξαρχής είχε θέσει ως στόχο τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης και δεσμεύθηκε εκ νέου για τη δρομολόγηση μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

Η ανάρτηση με τον Peanut

Μάλιστα πριν από λίγα λεπτά, ενώ βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια selfie φωτογραφία του με τον αγαπημένο του σκύλο Peanut γράφοντας στη λεζάντα: “Επιστροφή στο Μαξίμου με τον Peanut”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καραϊβάζ: Η ανάρτηση του δολοφόνου στο Facebook μετά τον θάνατό του

Her News b

Χριστούγεννα: Η Δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης

Her News b

Με τοπικές βροχές και ηλιοφάνεια ο καιρός σήμερα – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

HerNews ka