HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Έκανε το πιο classy και ανατρεπτικό μανικιούρ για το καλοκαίρι

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι γνωστή για την πρωτοποριακή της προσέγγιση στο μακιγιάζ και τα εντυπωσιακά μανικιούρ που υιοθετεί κατά καιρούς.

Hailey Bieber

Από το γνωστό “glazed donut” μακιγιάζ μέχρι το λαμπερό φινίρισμα στο δέρμα και τα νύχια, έχει εισάγει πολλές εντυπωσιακές τάσεις.

Αυτή τη φορά, στα μέσα του καλοκαιριού, μας εκπλήσσει με μια ανατρεπτική πρόταση για το nail look. Έχοντας τα νύχια της σε πολύ μακριά μήκη, επιλέγει να απλώσει το iconic μαύρο χρώμα. Αυτή η επιλογή μπορεί να θεωρηθεί αρκετά τολμηρή, καθώς το μαύρο συνήθως αποφεύγεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο, η Hailey Bieber καταφέρνει να δώσει έναν κομψό και μοντέρνο αέρα σε αυτήν την τάση. Το μαύρο χρώμα προσδίδει έναν classy χαρακτήρα, ενώ η μακρά μήκη των νυχιών προσθέτει μια εκκεντρική πινελιά. Με αυτήν την επιλογή, η Hailey Bieber αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να φέρει τις πιο ανατρεπτικές τάσεις στο προσκήνιο και να τις κάνει να λάμπουν.

Οι τάσεις στο μακιγιάζ και τα νύχια είναι συνεχώς εξελισσόμενες και η Hailey Bieber έχει αποδείξει ότι είναι ένα αληθινό icon της μόδας και του στιλ. Με τις προκλητικές και τολμηρές επιλογές της, καταφέρνει να δημιουργήσει συζήτηση και να επηρεάζει τη βιομηχανία της ομορφιάς.

Το μαύρο χρώμα στα μακριά νύχια της Hailey Bieber μπορεί να ανατρέψει τα στερεότυπα και να ενθουσιάσει όσους αναζητούν κάτι πρωτοποριακό και εκκεντρικό. Είναι ένας τρόπος να αποκτήσετε ένα μοναδικό και στυλάτο και να αναδείξετε την αυθεντικότητά σας μέσα από την εμφάνισή σας.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η μόδα είναι υποκειμενική και καθένας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται. Αν το μαύρο χρώμα στα νύχια σας φαίνεται ενδιαφέρον και θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να εμπνευστείτε από τον στιλ της Hailey Bieber και να το υιοθετήσετε με τον δικό σας τρόπο.

Hailey Bieber

Έλαιο καρύδας: Το μυστικό για την επανόρθωση της τρίχας σας μετά τις διακοπές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Camila Cabello: H μοναδική beauty εμφανιση της στον τελικό του Champion League

Her News b

Δούκισσα Νομικού: Έκανε την απόλυτη ανανέωση στα μαλλιά της

HerNewskl

Jennifer Lopez: To casual sleek bun είναι η επιτομή στην κομψότητα!

HerNewskl