HerNews.gr
Διεθνή

Pete Davidson: Ο πρώην της Kim Kardashian νοσηλεύεται σε κλινική απεξάρτησης με διαταραχή προσωπικότητας & μετατραυματικού στρες

Ο Pete Davidson βρίσκεται σε αποτοξίνωση μετά από πάλη με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και διαταραχή μετατραυματικού στρες, λένε πηγές στο Page Six.

Ο κωμικός νοσηλεύεται στην ίδια εγκατάσταση στην Πενσυλβάνια όπου ο στενός του φίλος John Mulaney ζήτησε βοήθεια για θέματα αλκοόλ και ναρκωτικών, όπως είπαν.

Ένας φίλος είπε: «Ο Pete πηγαίνει τακτικά για αποτοξίνωση για «συντονισμό» και για να κάνει ένα ψυχικό διάλειμμα, οπότε αυτό συμβαίνει».

Κατηγορήθηκε επίσης αυτόν τον μήνα για αλόγιστη οδήγηση αφού έσπασε το αυτοκίνητό του σε ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

Μια στενή πηγή είπε στο Page Six: «Όποιος γνωρίζει τον Pete ξέρει ότι πάντα θα ενισχύεται και θα παίρνει βοήθεια όταν ξέρει ότι τη χρειάζεται.

«Έχει πολλούς ανθρώπους  που τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν και είναι περήφανοι για αυτόν».

Ο φίλος του λέει επίσης ότι ο Davidson ο οποίος ήταν μόλις 7 ετών όταν έχασε τον πυροσβέστη πατέρα του, Σκοτ, στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου – «κάνει ένα διάλειμμα που του αξίζει, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στον εαυτό του και να μάθει να αντιμετωπίζει καλύτερα τα θέματα του μετατραυματικού στρες. ”

Ο Pete Davidson, 29 ετών, ήταν πίσω από το τιμόνι μιας Mercedes, με τη φίλη του Chase Sui Wonders στη θέση του συνοδηγού τον Μάρτιο όταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε ένα σπίτι.

Το σπίτι έχει πλέον κατεδαφιστεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο αστέρας του NBA Stephen Curry γιορτάζει την επέτειο γάμου του στη Σαντορίνη

HerNews ka

Kanye West: Κατήγγειλε παπαράτσι στην αστυνομία ισχυριζόμενος ότι τον προκάλεσε σε καυγά

HerNews ka

Ο Κάρολος στη Γερμανία: Το πρώτο επίσημο ταξίδι ως βασιλιάς – Μεγαλοπρεπής υποδοχή

HerNews ka