HerNews.gr
Διεθνή

Ο αστέρας του NBA Stephen Curry γιορτάζει την επέτειο γάμου του στη Σαντορίνη

Ο αστέρας του NBA Stephen Curry γιόρτασε τη 12η επέτειο του γάμου του με την Ayesha Curry στο νησί της Σαντορίνης.

Ο παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έγραψε στο Instagram: «Γυναίκα μου. Σ’αγαπώ περισσότερο από όσο ξέρεις. Είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία που έχουμε μοιραστεί μαζί. Τα ψηλά, τα χαμηλά, οι τρόποι που η ζωή μας έχει φέρει πιο κοντά μέσα από όλα αυτά. Ο Θεός συνεχίζει να μας ευλογεί. Μου έφερες τόση χαρά και ευτυχία από την 1η μέρα. Ας συνεχίσουμε. Περισσότερο! Σ’αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayesha Curry (@ayeshacurry)

«12 χρόνια παντρεμένη με τον καλύτερό μου φίλο και αγάπη της ζωής μου. 15 χρόνια ραντεβού και δημιουργία αναμνήσεων. Τόσα πολλά ακόμα. Τον αγαπώ πολύ αυτόν τον άνθρωπο!!! Αισθάνομαι ευλογημένη πέρα ​​από κάθε μέτρο…» έγραψε η Ayesha Curry.

Το ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες από τον νέο μήνα του μέλιτος στο κυκλαδίτικο νησί που φημίζεται για την εκπληκτική του θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Έκαναν επίσης μια εκδρομή με πλοίο για να επισκεφτούν τις πιο απόμερες παραλίες και κολπίσκους της Σαντορίνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wardell Curry (@stephencurry30)

Ο Stephen και η Ayesha Curry είναι παντρεμένοι εδώ και 12 χρόνια, αλλά η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε από  όταν ήταν έφηβοι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Stephen ήταν μόλις 15 ετών και η Ayesha ήταν 14, ενώ πήγαιναν στην ίδια εκκλησία στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας.

Σε μια βιογραφία για τη ζωή του με τίτλο The Miraculous Rise of Steph Curry, η αδερφή του Stephen θυμήθηκε ότι η Ayesha έκανε εντύπωση στον αδερφό της από νωρίς. «Τον έβρισκε μετά την εκκλησία, μετά βίας έλεγε δύο λέξεις και, σαν να, έφευγε», θυμάται η Sydel στο βιβλίο. «Έτσι θα τον φλέρταρε κατά κάποιον τρόπο. Σαφώς του άρεσε. Άφησε εντυπώσεις». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wardell Curry (@stephencurry30)

Μόλις η Ayesha συνειδητοποίησε ότι ο πρώην παιδικός της φίλος ενδιαφερόταν για κάτι περισσότερο από τη φιλία, όλα μπήκαν στη θέση τους. Ο Stephen και η Ayesha παντρεύτηκαν στις 30 Ιουνίου 2011 και καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη Riley, την επόμενη χρονιά.

Έκτοτε, η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά δύο με την προσθήκη της κόρης Ryan και του γιου Canon το 2015 και το 2018.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσα ξέρει ο μπάτλερ… δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος: Όλες οι παραξενιές του νέου βασιλιά Καρόλου Γ’

Her News b

Sia: «Είμαι ανασφαλής και το να είμαι στη δημοσιότητα μου προκαλεί άγχος»

HerNews ka

Britney Spears: Σκέφτεται να συμφιλιωθεί με τον άρρωστο πατέρα της

HerNews ka