HerNews.gr
Beauty

Φαίη Σκορδά: Συνδύασε τα δύο μεγαλύτερα manicure trend του καλοκαιριού!

Η Φαίη Σκορδά είνα αγαπητή για το στιλ της και τις μοντέρνες εμφανίσεις της.

Στο Instagram, η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ που συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις, το “barbiecore” και το “lip gloss nails”. Το μανικιούρ αυτό δίνει έμφαση στην υπέροχη γυαλάδα στα νύχια και μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα και από μόνη σας.

Για να πετύχετε αυτό το look, θα χρειαστείτε ένα εξαιρετικά γυαλιστερό top & base coat, καθώς και ένα φούξια βερνίκι νυχιών που θα δώσει μια πιο κοριτσίστικη διάθεση στο μανικιούρ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε glitter βερνίκι ή shimmery σκόνη για να προσθέσετε λάμψη και να δημιουργήσετε ένα glowy εφέ.

Φαίη Σκορδά: Συνδύασε τα δύο μεγαλύτερα manicure trend του καλοκαιριού!

Απλώστε πρώτα ένα απαλό ροζ βερνίκι ως βάση, και στη συνέχεια εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το φούξια βερνίκι. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με ένα διάφανο top coat που θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα και θα προσθέσει ακόμαμεγαλύτερη λάμψη στα νύχια σας. Αυτό το μανικιούρ θα προσθέσει μια διασκεδαστική και μοντέρνα πινελιά στο στιλ σας.

Αν αγαπάτε τη μόδα και θέλετε να ακολουθήσετε αυτή την τάση, δοκιμάστε αυτό το στυλ μανικιούρ και προσθέστε μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή σας. Αξιοποιήστε την έμπνευση από τη Φαίη Σκορδά και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό μανικιούρ που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Μην φοβηθείτε να εξερευνήσετε νέα στυλ και τάσεις και να εκφράσετε το δικό σας προσωπικό στιλ μέσα από το μανικιούρ σας.

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Ποια ερώτηση την έκανε να φύγει “τρέχοντας” από τις κάμερες;

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Dior SS23: Η νέα τάση στο μακιγιάζ μετά το ατμοσφαιρικό show

HerNewskl

Tips για να μην λαδώνουν τα μαλλιά μας

Her News b

Mother of pearl’ nails: Θα εκθρονίσουν τα glazed donut nails το καλοκαιρι του 2023;

HerNewskl