HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Αυτό που κέρδισα σε αυτή τη ζωή είναι η αγάπη του κόσμου»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός μίλησε για την ηλικία του, λέγοντας πως δεν έχει σημασία το πόσο ετών είσαι για να κλάνει πράγματα, καθώς όσο νιώθεις, όσο σκέφτεσαι και πείθεις τον εαυτός σου πως μπορείς να κάνει κάποια πράγματα, τότε μπορείς.

«Η ηλικία ακολουθεί ένα περίεργο δρόμο. Πολλές φορές οι άνθρωποι βλέπουν μία σκάλα και σκέφτονται πώς θα την ανέβουν. Εγώ δεν το σκέφτομαι, ανεβαίνω. Πιστεύω στη δύναμη του μυαλού μου. Λέω δεν πονάω, θα το κάνω. Από την ώρα που θα πιστέψεις πως μπορείς να κάνεις κάτι, θα το κάνεις. Δεν υπάρχει κάτι που να λέω δεν μπορώ να το κάνω αλλά το ξεπεράσω».

«Υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει και έχουν εντυπωθεί μέσα μας»

Ο επιτυχημένος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρει πως έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων αλλά προς το καλό.

«Μεγαλώνοντας νομίζω πως ωρίμασα. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω γιατί φοβάμαι πως θα χάσω το μπρος, το μέλλον, όσο μέλλον υπάρχει. Έχω γράψει και ένα βιβλίο που αναφέρεται σε αυτό. Υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει και έχουν εντυπωθεί μέσα μας και τα παραμερίζουμε ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε. «Το παραλήρημα» λέγεται το βιβλίο και αναφέρεται σε ένα ήρωα που είχε πολλά εντυπωμένα μέσα του αλλά ξέσπασαν σαν παραλήρημα και δεν μπορεί πλέον να ξεφύγει από αυτά. Αλλά  η μοίρα του τον παρακινεί να γράψει αυτό το βιβλίο».

«Είχα την τύχη να μπορώ να γράψω και εκεί ξέσπασα»

Ο ίδιος ο Γιώργος Κωνσταντίνου δηλώνει πως υπάρχουν πράγματα που έχουν εντυπωθεί μέσα του από την  παιδική του ηλικία όπως από την Κατοχή που όπως λέει, ήταν πολύ δύσκολη η πείνα ή το εάν θα σκοτωθούν.

«Αυτά δεν φεύγουν ποτέ. Αποθηκεύονται μέσα ώσπου στο βιβλίο μου, μου βγήκαν. Είχα την τύχη να μπορώ να γράψω και εκεί ξέσπασα και ήταν η καλύτερη στιγμή μου. Βγαίνουν όλα αυτά αλλά βγαίνουν με ένα τρόπο που ο κόσμος θα δει και πράγματα από τον εαυτό του».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εκείνος και εκείνος» με τον Αλέξανδρο Ρήγα στις 7 Ιουλίου στο «Κηποθέατρο» στη Νίκαια.

«Με τον Αλέξανδρο Ρήγα κάναμε μία σπουδαία επιτυχία πριν από κάποια χρόνια τις ‘’Εκκλησιάζουσες’’. Το έργο που κάνουμε τώρα γράφτηκε σε ζοφερές καιρούς και έριξε ένα φως.  Κατά τη γνώμη μου το έργο αυτό είναι διαχρονικό, και μπορούμε να δούμε και τωρινά πράγματα».

«Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η αγάπη του κόσμου»

Ο ηθοποιός είπε πως πάντα λέει πως ό,τι κέρδισε σε αυτή τη ζωή είναι η αγάπη του κόσμου.

«Το αντιμετωπίζω καθημερινά. Με αγκαλιάζουν, με φιλάνε. Ήταν το μεγαλύτερο κέρδος, περισσότερο και από την άνοδό μου στο θέατρο. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί έπαιξα σε ταινίες πολύ καλές και δικαιώθηκαν στη συνέχεια που βγήκαν στη τηλεόραση. Σε αυτά χρωστάω την αγάπη του κόσμου αλλά αυτές με δικαίωσαν κιόλας. Έγιναν εκλεκτές».

«Σήμερα σταρ μπορείς να γίνεις αλλά προσωρινός»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε πως σήμερα, δεν μπορεί να γίνεις από την τηλεόραση σταρ της αγάπης του κόσμου.

«Σταρ μπορείς να γίνεις αλλά προσωρινός. Η συμβουλή μου στους νέους είναι να ασχοληθούν με το θέατρο γιατί την τηλεόραση μόλις έρθει το επόμενο σήριαλ, θα ξεχαστεί».

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μουτσινάς: «Κλειδώνει» στο MEGA

HerNews ka

Βάσω Λασκαράκη: «Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

HerNews ka

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω υπάρξει με γυναίκα 12-13 χρόνια μεγαλύτερη από μένα. Δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία»

HerNews ka