HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω υπάρξει με γυναίκα 12-13 χρόνια μεγαλύτερη από μένα. Δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρηση του από το στούντιο της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου όπου και βρέθηκε καλεσμένος, συνάντησε τους δημοσιογράφους και έκανε μερικές δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης reality, αναφέρθηκε και στον χωρισμό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με τον Πέτρο Πυλαρινό και στις σχέσεις που έχει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 «Δεν νομίζω ότι θέλει στήριξη από μένα. Είναι μια δυνατή γυναίκα, μπορεί να τα βγάλει πέρα και μόνη της. Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη στήριξης», δήλωσε αναφορικά με τον χωρισμό της φίλης του, Βάλιας Χατζηθεοδώρου.

Για το αν θα επικοινωνούσε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μια νέα του σχέση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Δεν νομίζω να την ενδιαφέρει αν βρω εγώ κοπέλα. Θα την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη αν βρω εγώ κοπέλα; Δεν είναι η Ευρυδίκη τώρα με ένα αγόρι; Δεν ξέρω..».

Κλείνοντας ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή: «Έχω υπάρξει με γυναίκα 12-13 χρόνια μεγαλύτερη από μένα. Δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία. Έχει να κάνει με την ενέργεια και τη διάθεση που εκπέμπει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Φόνσου: «Δεν δέχομαι την παρένθετη μητέρα, τη μισώ αυτή τη γυναίκα που δίνει το παιδί»

HerNews ka

Κώστας Τσουρός: Μένει ή φεύγει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη; – Η απάντηση του στην ίδια

HerNews ka

Απασφαλίζει ο Δημήτρης Παπανώτας: “Θα γελάσει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για μένα; Έλα με τις ανοησίες δεν μπορώ”

Her News