HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου στο φινάλε του “The 2Night Show”: «Τελευταία εκπομπή. Μην το ψάχνετε θέλουμε όλοι να φύγουμε»

Το βράδυ της Τρίτης 4/7 η εκπομπή “The 2Night Show” έριξε “αυλαία” για τη φετινή σεζόν, με πολλούς καλεσμένους να δίνουν το παρών.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σειρά του, θέλησε να πει μερικά λόγια στους τηλεθεατές του, να τους ευχαριστήσει για την φετινή τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής και να ανανεώσει το “τηλεοπτικό ραντεβού” μαζί τους.

«Τελευταία εκπομπή σήμερα, μην το ψάχνετε, θέλουμε όλοι να φύγουμε. Μαζέψαμε έτσι κάποιους ανθρώπους, που τους είχαμε στο πρόγραμμα να έρθουν. Θα ξεκινήσουμε με ένα πείραμα, γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής όλο αυτό ήταν ένα πείραμα νυχτερινό μαζί με τα «Καρντάσιανς» πριν από περίπου 10 χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Ένα πείραμα που απ’ ό,τι φαίνεται βγήκε και θέλουμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ”, γιατί από ένα πείραμα κατέληξε σε τόσα χρόνια εκπομπή. Και πρώτα ο Θεός θα είμαστε και του χρόνου μαζί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

J2US: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα 17 ζευγάρια του φαντασμαγορικού show

HerNews ka

Έφη Σαρρή: «Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο»

Her News b

MAD VMA: Ο Πάνος Κάμος έκανε το καλύτερο φινάλε της βραδιάς – Το απόλυτο remix του καλοκαιριού με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Her News b