HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτική επιστροφή, η τηλεόραση δεν ξέρω αν το σκέφτεται»

Καλοκαιρινή περιοδεία για την παράσταση «οποίος Θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το εν λόγω έργο.

«Όλο αυτό ξεκίνησε το 2019 και ακόμα έχει ζωή. Είναι υπέροχο. Μέσα σε αυτό το έργο έβαλα τους φόβους μου τις ανασφάλειες μου και έμαθα να μην παίρνω τα πράγματα τόσο βάρια», ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα τοποθετήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Είμαστε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ανακαλύψαμε πολλά για τον εαυτό μας κάνοντας παρέα. Θαυμάζω πολύ τον Γιώργο Καπουτζίδη, το μυαλό του «στροφάρει» και είναι κάλος άνθρωπος. Δεν έχω καταφέρει να πάω στην Αίγινα άλλα θα πάω τώρα που θα κάνουμε παράσταση», τόνισε.

Για το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής επιστροφής επεσήμανε πως, «Σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτική επιστροφή, η τηλεόραση δεν ξέρω αν «το σκέφτεται. Έχω δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις άλλα δεν ευοδώθηκαν. Ο κόσμος στον δρόμο μου λέει για τη ”Σάσα” και για την ”κυρία Τόνγκα” οι μαθητές. Δεν σκέφτομαι με νοσταλγία τους ρόλους, έχω περάσει καλά με όλα. Δεν μπορώ να είμαι σε κριτική επιτροπή, δεν έχω το θάρρος να βαθμολογήσω κάποιον, να τον κρίνω».

«Στο έργο έχουν συμβεί πολλά αστεία και πολλά δραματικά. Δύσκολα να πω τι θα μας μείνει αξέχαστο, είναι δραματικό γιατί χάσαμε έναν άνθρωπο. Αγαπώ το παιδί μου και θέλω να κάνει αυτό που του αρέσει, να μην είναι κολλημένος σε μένα», σημείωσε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Κουρκούλης: «Έχουμε σκεφτεί το couples therapy με την Κέλλυ αλλά δεν πήγαμε»

HerNews ka

Βίκυ Καγιά: «Έχω βοηθήσει χωρίς να περιμένω “ευχαριστώ”, απλά δεν περίμενα και το αντίθετο»

Her News

Πέμη Ζούνη: «Πρωταγωνιστούσε πάντα η δουλειά και αυτό πήγε πίσω την προσωπική ζωή, είναι η μόνη ενοχή που έχω»

HerNews ka