HerNews.gr
Rainbow

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus όπου δήλωσε σύμμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του.

Όπως αποκάλυψε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρή ηλικία γύρω στα 8 με 10, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον προβλημάτισε κάτι.

«Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας – κοινούς αυνανισμούς και τέτοια –, αλλά τότε δεν είχα νιώσει κάποια έλξη προς το ανδρικό φύλο. Νομίζω πως αυτό προέκυψε λίγο πιο μετά σαν έρευνα, εκεί στα 22», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ορέστης Τζιόβας.

 «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι.Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι.

Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί  του και κουβαλάει βαρύ φορτίο στην πλάτη του»

Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δε θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει», εκμυστηρεύτηκε ο Ορέστης Τζιόβας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γωγώ Τσαμπά για τους γονείς ομοφυλόφιλων παιδιών: «Δεχτείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα»

Her News

Η Ελλάδα αναβαθμίστηκε στην κατάταξη για την προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+

HerNews ka

Καβάλα: Ανήκουστη ομοφοβική επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο για τον ομοφυλόφιλο γιο του

HerNews ka