HerNews.gr
Rainbow

Καβάλα: Ανήκουστη ομοφοβική επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο για τον ομοφυλόφιλο γιο του

Τραγική ομοφοβική επίθεση δέχεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Καβάλας Γιάννης Σάρρος γιατί ο γιός του είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Γιάννης Σάρρος έχει τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια μέσω του λογαριασμού του στο X (πρώην Twitter) για την LGBTQ+ κοινότητα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του και την αγάπη του στον γιό του ο οποίος απλά έχει διαφορετική σεξουαλική προτίμηση.

«Κάποιες φορές σκέφτομαι τον εαυτό μου στο παρελθόν, τον τρόπο σκέψης, τις αντιδράσεις μου βλέποντας εκείνο το άλλο… το «διαφορετικό», σκέφτομαι την λάθος αντίδρασή μου απέναντι στον ΓΙΟ ΜΟΥ το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, εδώ και χρόνια είμαι και θα είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ!!!!!», είχε γράψει παλαιότερα ο Γιάννης Σάρρος.

sarros

Πριν από μερικές ημέρες ο γιός του, Αριστοτέλης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X ότι: «Στην Καβάλα, κάνουν πόλεμο στον πατέρα μου επειδή έχει γιο αδερφή. Ο πατέρας μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αυτό που έχουν να πουν για να τον θιξουν, είναι ότι έχει έναν παιδί που είναι στα ροζ. Πληροφορίες βέβαια λένε ότι είναι πληρωμένα τρολ».

gios

Μάλιστα πριν από μερικές ώρες, ο γιός του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στην Καβάλα, απασφάλισε με μια ακόμη αρκετά συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του: «Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που του οφείλω τα ΠΑΝΤΑ, αυτός είναι ο μπαμπάς μου. Με μεγάλωσε μόνος του, με υπομονή και θέληση. Με έχει δει στα καλύτερα αλλά και στα χειρότερα μου, ποτέ δεν μου έκανε κριτική, ποτέ δεν με επηρεάσε σε καμία μου απόφαση. Το να μεγαλώνεις ξαφνικά μόνος σου ένα παιδί 15 ετών το οποίο παλεύει να αποδεχτεί τον εαυτο του, είναι μια δοκιμασία δύσκολη και ψυχοφθόρα. Τα κατάφερε. Σήμερα, κάποιοι τον πολεμούν επειδή έτυχε το παιδί του να είναι κάτι που δεν επέλεξε, έτυχε να είναι ομοφυλόφιλος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες»

Her News

Παντελής Τουτουντζής: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις για το bullying & την κακοποίηση που δέχθηκε

HerNews ka

Παντελής Τουτουντζής για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα: «Καθησυχάζει ένα κομμάτι μέσα μου για την προσπάθεια που κάνουμε»

HerNews ka