HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Μας ξεναγεί στη νέα της έπαυλη στο Μαλιμπού αξίας 70 εκατ. δολαρίων

Η Kim Kardashian ξενάγησε τους θαυμαστές της στη νέα έπαυλή της μπροστά στον ωκεανό στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων, στο επεισόδιο της Τετάρτης “The Kardashians”.

«Αγόρασα ένα σπίτι στο Μαλιμπού και αυτό ήταν ένα όνειρό μου για πάντα. Είναι μόνο μία από εκείνες τις στιγμές που δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέτυχα έναν στόχο που πραγματικά δεν πίστευα ότι ήταν ρεαλιστικός», δήλωσε η Kim Kardashian.

Στη συνέχεια, η ιδρυτής της Skims φαίνεται να παίρνει την αδερφή της Khloé Kardashian για να επισκεφτεί το νέο της παραθαλάσσιο ακίνητο.Η Kim Kardashian στο σπίτι της στο Μαλιμπού.

«Το σπίτι της Kim στο Μαλιμπού είναι τόσο όμορφο, είναι κυριολεκτικά μια μικρή όαση», είπε η Khloé για την παραθαλάσσια κατοικία. “Είναι ένα τεράστιο κομμάτι γης και είναι ακριβώς στην παραλία.”

Η Kim Kardashian στο σπίτι της στο Μαλιμπού.Η Kim έδειξε το εσωτερικό της πολυτελής βίλας, λέγοντας στην αδερφή της ότι το σπίτι θα υποβληθεί σε σοβαρές ανακαινίσεις.

«Προφανώς, ξέρω πώς κάνεις», είπε η Khloé μόλις άκουσε για τα σχέδια διακόσμησης.

Πριν ανοίξει τις συρόμενες πόρτες για να μπει η αύρα του ωκεανού, η Kim μοιράστηκε ότι το τεράστιο σαλόνι με θέα στην παραλία θα έχει εντελώς νέα δάπεδα και παράθυρα.

Η Kim Kardashian στο σπίτι της στο Μαλιμπού.

Η Kim Kardashian στο σπίτι της στο Μαλιμπού.

Η ιδιωτική παραλία της Κιμ Καρντάσιαν στο σπίτι της στο Μαλιμπού.

“Είναι τόσο υπέροχο. κοίτα αυτή τη θέα! Αυτό μοιάζει με πίνακα», είπε η Khloé, στην οποία η Kim απάντησε: «Πραγματικά ισχύει».

Η Kim, η οποία έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγο της Kanye West, εξήγησε ότι το σπίτι θα είναι «ένα σπίτι για πάρτι» αλλά και φιλικό προς τα παιδιά.

Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν στο Μαλιμπού.

“Είναι σίγουρα ένα όνειρο να έχεις ένα σπίτι στο Μαλιμπού και νομίζω ότι οι άνθρωποι σκέφτονται ότι, “Έχουν όλα αυτά τα πράγματα και κάνουν όλα αυτά τα πράγματα, και σαν να είναι τόσο φυσιολογικό”.  Δεν είναι φυσιολογικό. Το ξέρουμε αυτό», είπε η Kim.

Η ιδρυτής της Good American αστειεύτηκε ότι το σπίτι είναι η «απόδραση» της Kim και ότι δεν πρέπει καν να το πει στα παιδιά της.

Η Kim και η Khloé Kardashian στο σπίτι της Kim στο Malibu.

«Αυτό το σπίτι θα είναι οι πιο τρελές αναμνήσεις για όλα τα παιδιά μου, όλα τα ανίψια μου», είπε η Kim.

Υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, μια αίθουσα πολυμέσων, ένα γυμναστήριο και ένα τέταρτο υπνοδωμάτιο με τη δική του ιδιωτική είσοδο, κουζίνα και μπάνιο, σύμφωνα με προηγούμενη λίστα.

Το κτήμα διαθέτει επίσης γήπεδα τένις, πισίνα, κατάστρωμα πισίνας, σπα και μπαλκόνι με τζάκι.

Το σπίτι ανήκε τελευταία στον συνταξιούχο hedge funder Adam Weiss, ο οποίος αγόρασε το κτήμα από τη Cindy Crawford και τον Rande Gerber για 45 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Met Gala: Οι Καρντάσιανς έφαγαν… πόρτα

Her News b

Adele: Παντρεύτηκε η απόλυτη Super Star;

Her News b

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ τους

HerNews ka