HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Κοκκίδου για τον θάνατο της Βουλίτσας: «Κι εγώ συγκινήθηκα»

Η σκηνή που η Βουλίτσα πνίγεται και τελικά πεθαίνει από το ψαροκόκαλο που της κάθισε στο λαιμό στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” στον Alpha, συγκίνησε όλους τους τηλεθεατές και έκανε όλο το Twitter να μιλάει για αυτό.

H Ελένη Κοκκίδου που για 10 χρόνια ενσάρκωνε τη “Βουλίτσα”, σχολίασε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Alpha Τώρα” τον «θρήνο» του Twitter για τον “χαμό” της ηρωίδας.

«Ήταν ο συνδυασμός της εικόνας του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας μέσα από το τραγούδι, το οποίο αν δεν υπήρχε δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή. Τώρα που το ακούω είναι φορτισμένο από την ίδια τη σκηνή, τον αποχαιρετισμό στον άντρα μου. Και εγώ συγκινήθηκα», δήλωσε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

«Είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου, σαν να πάει να ζήσει κάπου αλλού. Ουτως ή άλλως έτσι τους βιώνουμε τους θανάτους, εγώ τουλάχιστον έτσι τους βιώνω» πρόσθεσε.

Για το αν ο ρόλος της “Βουλίτσας” την περιόρισε ποτέ, η Ελένη Κοκκίδου απάντησε: «Ποτέ, ίσα ίσα μου έδωσε χαρές μέσα από τον τρόπο που έψαχνε τη ζωή, όλα τα καινούργια πράγματα. Ανακάλυψα πράγματα και για μένα. Είναι ζηλευτός άνθρωπος η Βούλα και τυχερός άνθρωπος που είχε αυτόν τον άντρα. Είχαν μία ζηλευτή σχέση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νάταλι Θάνου: «Είχα πάρει 10.000 ευρώ για ένα εξώφυλλο»

Her News

Σάσα Μπάστα: ” Επειδή είμαι μητέρα έχω σταματήσει να είμαι και γυναίκα;”

HerNewskl

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: “Ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση…”

Her News b